iPhone 15 Pro je najslabije ocenjen Apple Pro model ikada

Jedno novo istraživanje je pokazalo da je Apple iPhone 15 Pro najlošije ocenjen premijum telefon ikada koji je stigao iz kompanije Apple.

iPhone 15 Pro je najslabije ocenjen Apple Pro model ikada

Novi iPhone 15 Pro ne dobija najbolje ocene od korisnika. Zapravo, jedno novo istraživanje je pokazalo da je to najlošije ocenjen premijum telefon ikada koji je stigao iz kompanije Apple. Sajt za recenzije PerfectRec je utvrdio da je 73 posto korisnika na Google-u dalo iPhone-u 15 Pro ocenu od pet zvezdica.

Na prvi pogled, to deluje odlično. Skoro tri četvrtine korisničkih recenzija su pet zvezdica? Ponovo, to deluje dobro. Ali zapravo to predstavlja pad u odnosu na iPhone 14 Pro, koji je dobio 76 posto pozitivnih ocena.

A šta je sa iPhone 13 Pro? On je dobio 83 posto pozitivnih ocena. Dakle, to je zaista značajan pad za samo par godina godina.

Šta je uzrok nezadovoljnih Apple iPhone 15 Pro korisnika?

Postoje neki potencijalni razlozi zašto iPhone 15 Pro možda nije odmah toliko omiljen kao prethodni modeli. Novi telefon ima problema sa pregrevanjem, iako bi ažuriranje iOS-a trebalo da reši taj problem.

Drugi korisnici su prijavili problem gde se slika sa početnog ekrana “ukoreni” na OLED ekranu iPhone-a. Ovo su značajni problemi za potpuno nov, prilično skup telefon.

Naravno, 73 posto korisnika i dalje prilično voli svoj novi iPhone 15 Pro, ali zanimljivo je videti da neki od ovih problema izgleda utiču na prijem telefona.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (18)
  1. RingeRaja

    Sami su krivi, pošto-poto su na tržište izbacili model koji nije finaliziran kako treba, plus, u odnosu na prethodni model ne da nije ponudio ništa posebno, već je u neku ruku i korak unazad.

  2. Pa ako poglrdamo alu sasiju da. Celik je celik…

  3. jocasylver

    Kakav god da je opet ga ljudi kupuju

  4. Odlican je on. To sto ima problema je sw problem ne hw i resice se sve… ipak ja vise volim celik od alu🤣

  5. Ja sam odavno kupio 11 icu i spremio pare da ga zamenim za 12icu eventualno za 13. Oni me jednostavno nisu ubedili ponudom i nisu znali da mi uzmu spremljene pare. Tako da... Nije baš da apple korisnici kupuju i ne pitaju.

  6. isnogood

    Da imas uslove kao u us, menjao bi svake ili svake dve godine. Nismo mi njima trziste.

  7. Ovo nije problem jednog modela, ne ni kompanije nego cele industrije, koja tesko da moze dalje, ne secam se kada je u poslednje vreme izasao neki telefon za koji mozes da kazes da je neki napredak u odnosu na proslu generaciju, sto nije lose, tj sta god da izaberete necete mnogo pogresiti, ni model, ni marku, ali morace nesto novo da se izmisli, sto je veliki izazov, ovi grafikoni samo pokazuju trend u kojem idemo polako, nista se novo nije pokazalo

  8. Da imas uslove kao u us, menjao bi svake ili svake dve godine. Nismo mi njima trziste.

    Prvi menjam telefone svake godine… najisplativije je ako prodas stari a u 80% slucaja prodam stari model bukvalno im je vrednost visoka da dodatak od 200-300e na 1 god i ne osetis. Svake godine osetim napredak. Kada svi pricase da je 14 pro nikakav upgrade sa 13 pro, shvatio sam ne da je upgrade nego je telefon daleko bolji u svakom segmentu od starog i to ne malo vec veoma.

  9. illidan

    onda se postavlja pitanje zasto bi neko kupio tvoj stari, ako je najisplativije da uvek imas najnoviji. to tvoje zavisi od toga da neko kupi tvoj koriscen, da bi ti kupio nov (ne planiras da uzmes od nekoga koriscen?)

  10. onda se postavlja pitanje zasto bi neko kupio tvoj stari, ako je najisplativije da uvek imas najnoviji. to tvoje zavisi od toga da neko kupi tvoj koriscen, da bi ti kupio nov (ne planiras da uzmes od nekoga koriscen?)

    Msm da sve zavisi koliko imas novca(sta pazaris i koliko se razumes), mozda nije najisplativije, ali je njemu najlakse/ najbolje

  11. Ne kupujem ajfon od 8-ce. Sve je postalo isto, kola, telefoni sve vise shita na trzistu. Nema smisla vise

  12. Ne kupujem ajfon od 8-ce. Sve je postalo isto, kola, telefoni sve vise shita na trzistu. Nema smisla vise

    Ne zna se kome je teze, inzenjerima da osmisle ili marketing timu da izreklamira🤣

  13. onda se postavlja pitanje zasto bi neko kupio tvoj stari, ako je najisplativije da uvek imas najnoviji. to tvoje zavisi od toga da neko kupi tvoj koriscen, da bi ti kupio nov (ne planiras da uzmes od nekoga koriscen?)

    Kako koriscen uzmes nov
    novcijat model? 🤣 uvek uzmem novo. A kupaca uvek ima cak vise nego za jeftinije modele tipa 11/12/13 cak sad

    Sto se tice ip8 i novoteta ti druze i na 11 pro da predjes bi se preporodio 🤣

  14. illidan

    izgleda nisi razumeo :) pa ako je najisplativije da uzmes uvek nov, ko ce da kupi tvoj stari i koriscen?

    zasto bi neko kupio tvoj stari model za 700-800, ako moze najnoviji model za 200-300? (tako sto proda svoj stari, koji nece niko kupiti jer je najisplativije kupiti najnoviji, see now?)

  15. isnogood

    Pa ima logike ako uzme novi iz usa ili ch. Ali legalnim kanalima menjati iphone u srbiji je..... Ludost.

  16. Domaci uzmem uvek 😁

  17. isnogood

    uzmu mnogi na kraju godine :) zbog poreza :)

  18. Samo domacica i samo gas svake god nov tel svake god svi pricaju o bh a ja ga ni ne gledam 🤣🤣🤣

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi