iPhone 16 Pro dobija 40W žično i 20W MagSafe bežično punjenje

Najnovije glasine iz Kine sugerišu da će iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max doživeti poboljšanja u brzinama punjenja

iPhone 16 Pro dobija 40W žično i 20W MagSafe bežično punjenje

Najnovije glasine iz Kine sugerišu da će iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max doživeti poboljšanja u brzinama punjenja. Dok iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max mogu da se pune do 27W putem kabla i do 15W putem MagSafe bežičnog punjenja, ovogodišnji modeli će, kako se navodi, otići korak dalje.

iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max će navodno podržavati 40W žičano punjenje i 20W MagSafe bežično punjenje. To su, naravno, maksimalne brzine koje moggu biti dostignute tokom celog procesa punjenja.

Ostaje da se vidi kako će povećanje vrhova uticati na stvarno vreme punjenja za obe tehnologije na ovim telefonima, jer je to ono što najviše zanima korisnike. Ipak, ako se ove glasine potvrde (a to je veliko ako), dobro je videti da Apple napreduje u brzini punjenja. Iako je i dalje daleko od glavnih kineskih kompanija koje dostižu 120W žičano i 50W bežično punjenje, ipak pravi pomake.

iPhone 16 Pro i Pro Max dobijaju veće baterije

Sa druge strane, izvor ovih glasina tvrdi da je svrha povećanja maksimalne brzine punjenja kompenzacija za predstojeće povećanje kapaciteta baterije na iPhone 16 Pro i Pro Max, piše Mac Rummors. U suštini, Apple želi da se ovi telefoni pune bar jednako brzo kao njihovi prethodnici, čak i sa većim baterijama.

Glasine od pre otprilike godinu dana već su tvrdile da će iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max dobiti tačno ova poboljšanja u punjenju i da će koristiti složenu baterijsku tehnologiju koja omogućava veće kapacitete i duži vek trajanja.

iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max biće predstavljeni od strane Apple-a u septembru, kao i obično, zajedno sa iPhone 16 i iPhone 16 Plus modelima.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi