iPhone SE 4 renderi otkrivaju samo jednu kameru na poleđini

Apple radi na svom iPhone SE 4 modelu, a novi nezvanični renderi otkrivaju da će on imati imati telo iPhone 14 telefona, ali samo jednu kameru na poleđini

Novi CAD renderi predstojećeg Apple telefona iz SE serije – iPhone SE 4 ukazuju da će sledeći model, osim izrezanog ekrana u svrhu smeštanja senzora na prednjoj strani, on na poleđini imati samo jednu kameru.

Telo novog uređaja strani podseća na iPhone 14, koji je takođe prilično sličan osnovnim verzijama telefona iz serija 13 i 12, s tom razlikom da neće imati toliko kamera kao oni. Zadnji deo iPhone SE 4 na osnovu slika više izgleda kao SE varijanta iz 2022, nego neki od osnovnih modela 12,13. i 14. serije.

Velika nepoznanica u dostupnim informacijama je to da li će Apple zadržati zastareli senzor kamere od 12 MP ili će predstaviti nešto snažniju kameru sposobnu i za noćni režim, koji je nedostajao prethodni put.

Renderi takođe ukazuju da iPhone SE 4 izgleda neće imati Action dugme ili prekidač za isključivanje zvuka pored tastera za jačinu zvuka, što ipak baca sumnju na ove slike i postavlja pitanja zašto bi Apple ovako promenio dizajn, u slučaju da je on tačan.

Ranije smo saznali da će uređaj najverovatnije imati OLED panel, što je prvi takav za jeftiniju seriju kakva je SE, podseća GSMArena. Kada je u pitanju lansiranje uređaja, analitičari očekuju da će on izaći 2025. godine, ali možda bismo mogli da ga vidimo i ranije, jer insajderi već dele informacije koje dobijaju o ovom telefonu.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (3)
  1. Odlično, upravo ono što sam hteo. Kamera mi je najmanje bitna stavka na telefonu. Još kada bi izašao ove godine…

  2. vladafkv

    Jos kad bi ga malo smanjili da zameni mini... Na cemu ce onda da ga zakinu u odnosu na obican 14/15 sem sa jednom kamerom manje?

  3. Jos kad bi ga malo smanjili da zameni mini... Na cemu ce onda da ga zakinu u odnosu na obican 14/15 sem sa jednom kamerom manje?

    Dynamic Island je na 15ici, neće biti na SE. Verujem i neke stavke koje nama ovde ne znače ništa tipa detekcija nezgoda i satelitsko pozivanje.

    Očekujem telefon u rangu 13ice po osnovnim nekim funkcionalnostima osim kamera gde ćemo imati kameru manje, ali i verujem i osveženim čipom u odnosu na 13icu i SE 3, u skladu s čime nagađam da će staviti A16.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi