„Izvinite, da li znate koliko je sati na Marsu?“ – Galaxy sat zna

Uzbudljiva Samsung najava kaže da Galaxy sat sada pruža mogućnost korisnicima da istraže koliko je sati na različitim planetama unutar našeg solarnog sistema

„Izvinite, da li znate koliko je sati na Marsu?“ – Galaxy sat zna

Nazvano Galaxy Time, novo lice Samsung pametnog sata omogućava korisnicima da vide vreme i informacije u realnom vremenu na svim planetama unutar Sunčevog sistema. Sa rotirajućim prikazom svake planete oko svoje ose i Sunca, Galaxy sat pruža korisnicima dinamičan uvid u raznolikost trajanja dana u našem galaktičkom komšiluku, pri čemu mogu da vide koliko je tačno sati na planetama.

Ova inovacija je plod saradnje južnokorejskog giganta Samsung i Evropske svemirske agencije (ESA), a fantastična je u slučaju da uopšte želite da znate vreme na drugim planetama.

Svaka planeta na Galaxy satu ima svoj jedinstveni takt, rotirajući se oko Sunca svojom karakterističnom brzinom, što omogućava korisniku da dublje razume relativnost vremena unutar solarnog sistema. Osim prikaza vremena na Zemlji, Galaxy Time  pruža detaljne informacije o vremenu na Merkuru, Veneri, Marsu, Jupiter, Saturnu, Neptunu i Uranu.

Takođe, korisnik će dobiti pristup svakoj planeti sa sopstvenim brojčanikom, koji će čak pokazati da li vreme teče brže ili sporije u odnosu na naš 24-časovni ritam. Brojčanik sata će pružati informacije o udaljenosti od naše planete ili Sunca, koliko meseca imaju ove planete i kakva su njihova planetarna godišnja doba. Uz sve to, navodi Samsung, brojčanik će pokazivati tačan položaj koji imaju planete u solarnom sistemu.

Galaxy Time je kompatibilan sa svim varijantama Galaxy Watch satova koji koriste Wear OS, što omogućava da širok spektar korisnika iskusi istraživanje svemira na svojim satovima. Za one koji su spremni da se prepuste ovom galaktičkom doživljaju, Galaxy Time Watch sada je dostupan svima i obećava novu dimenziju vremena i prostora za vašu ruku.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (6)
  1. Još jedna neverovatna mogućnost bez koje savršene možete da egzistirate i koja vam savršeno nije potrebna 😁

  2. Lanikor

    Za sledeci update Jupiter.

  3. nino77ns

    Jaooo kave gluposti... Nisu namestili do sad ni najednom satu dobre senzore... Svaka uporedjenja sa polar proizvodima koji su profi grakeri... Samsung je na pola lestvice... Najbolje trakere imaju apple i huawei... A plaus baterija huawei traje 7 do 10 dana zavisi od sata
    Pogledajte i sami... Testove
    To je to jedino sto pokazuju tacno vreme jer ga skidaju sa interneta😄😄😄

  4. Alister

    Bas me uzbudila ova uzbudljiva vest ...i feel so horny today on mars !

  5. Der Schnitter

    Jel' se automatski koriguje za letnje i zimsko računanje?

  6. Nikola mJet

    Samo ste ljubomorni sto ne mozete na mars hehe

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi