Lansiranje Honor Magic6 Porsche Design modela se bliži, prvi tizer onlajn

Nedavno smo čuli da će kompanija Honor i dizajnerski studio Porsche Design udružiti snage, a sada je tu i prvi Honor Magic6 tizer kao plod ove saradnje

Lansiranje Honor Magic6 Porsche Design modela se bliži, prvi tizer onlajn

Prvi proizvod zajedničkog rada kompanije Honor i dizajnerskog studija Porsche Design biće jedan od telefona predstojeće serije, a njegovo lansiranje najavljuje i prvi zvanični tizer. Tako su predstavnici kompanije na društvenim mrežama i u okviru svojih ličnih profila najavili predstojeći Honor Magic6 Porsche Design model telefona slikom koja otkriva veće dimenzije uređaja.

Iako slika telefona sama po sebi zapravo ne otkriva mnogo o predstojećem uređaju, vidimo da on neće biti malih dimenzija i da će imati zakrivljene ivice ekrana. U pozadini između delova telefona nalazi se najnoviji Porsche 911, kako bi podsetio sve da je studio Porsche Design povezan sa sportskim brendom automobila, u slučaju da je to neko zaboravio.

Predstavnica globalnog marketinga kompanije Honor je između ostalih, podelila na svom Twitter (X) nalogu @bhavis tizer, poručujući publici da ostane uključena, što znači da ćemo uskoro videti, ne samo ovaj model, već verovatno i kompletnu seriju telefona.

Serija je delom već lansirana, s obzirom na to da ju je Honor Magic6 Lite otvorio ovog meseca, jer ga je kompanija zvanično objavila bez prethodno velike najave. Analitičari očekuju da ćemo lansiranje cele serije videti već u januaru 2024, što je u stvari već sledećeg meseca.

Ranije glasine o ovoj seriji ukazuju da će Honor Magic6 Porsche Design u stvari biti jedan od tri uređaja u liniji, zajedno sa osnovnim Magic6 i Magic6 Pro modelima. To dalje znači da postoji mogućnost da će Porsche Design verovatno zameniti dosadašnji Ultimate model koji smo sretali u prethodnim generacijama.

Ono što sigurno znamo je i to da će zvezda serije biti i najnoviji Qualcomm čipset – Snapdragon 8 Gen 3 koji će na uređaje doneti i intergrisani LLM, odnosno veliki jezički model veštačke inteligencije. Uz to, očekujemo i nove kamere koje će krasiti ove uređaje, a pojedine glasine tvrde da će svaki od uređaja navodno imati dve selfi kamere.

U svakom slučaju, sve informacije o novim telefonima, kako stvari stoje, zvanično ćemo saznati veoma uskoro.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi