Honor Magic6 Lite zvanično otvorio novu Honor seriju telefona

Kineska kompanija Honor je bez velike najave lansirala svoj Honor Magic6 Lite telefon koji je otvorio novu seriju uređaja, čije ostale modele i dalje čekamo

Honor Magic6 Lite zvanično otvorio novu Honor seriju telefona

S obzirom na specifikacije, deluje da je Honor Magic6 Lite telefon u stvari internacionalna verzija Honor X9b uređaja nedavno lansiranog u Kini. Kompanija je bez neke posebne promocije jednostavno objavila novi uređaj čime je otvorila svoju novu Honor Magic6 seriju telefona, dok ostale, naprednije modele i dalje čekamo.

Honor Magic6 Lite je telefon srednje klase kog pokreće Qualcomm čipset, ali ne najnoviji već Snapdragon 6 Gen 1. Ovaj uređaj ima zakrivljeni AMOLED ekran dužine dijagonale 6,78 inča sa rezolucijom od 1220×2652 piksela i brzinom osvežavanja od 120 Hz.

Na zadnjoj strani nalazi se kružno kućište kamere sa sjajnim prstenom koje ga okružuje u čijoj sredini je istaknut natpis „Matrix AI Vision Camera“. Glavna kamera ima 108 MP uz ultraširoku od pet, i makro kameru od dva megapiksela. Na prednjoj strani telefona sistem kamera naravno sadrži i selfi kameru sa 16 MP.

Kada je u pitanju konfiguracija, na sajtu Honor Italy za sada je navedena samo opcija sa 8/256 GB RAM-a i memorije za skladištenje podataka, i dalje bez zvanične cene uređaja. Ipak u detaljima u telefonu Honor nagoveštava da će biti dostupan RAM kao 8+8 GB uz podršku skladišta sa 256 GB, međutim, specifičnijih informacija o ovome i dalje nema. Softver koji sadrži je Magic UI 7.2 zasnovan na Android 13 operativnom sistemu, a baterija mu je kapaciteta 5800 mAh sa podrškom za punjenje od 35 W.

Boje koje ga karakterišu su crna, zelena i narandžasta, a čim kompanija bude objavila dodatne informacije o Honor Magic6 Lite telefonu, ali i drugim članovima ove serije, ubrzo ćete ih pronaći na Benchmark sajtu.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi