Lansiranje Realme 12 Pro serije telefona zvanično zakazano za kraj januara

Kineska kompanija Realme zvanično je zakazala datum izlaska svoje nove serije telefona – Realme 12 Pro, za 29. januar u Indiji po lokalnom vremenu

Lansiranje Realme 12 Pro serije telefona zvanično zakazano za kraj januara

Nakon lansiranja posebne stranice na Realme sajtu posveće predstojećoj seriji telefona prošle nedelje, kompanija je i zvanično odredila datum njenog objavljivanja za 29. januar, a predstavljanje će umesto u Kini, biti na Indijskom tržištu po lokalnom vremenu. I dalje nije poznato koliko će ova serija uređaja tačno imati članova, ali najverovatnije je da će u pitanju biti telefoni Realme 12 Pro i Realme 12 Pro+.

Kompanija već nedeljama unazad polako najavljuje lansiranje ove serije dajući publici sitne detalje koji će je krasiti, kao što je jak sistem kamera, kako tvrdi, sa periskopskim telefoto sočivom koje nudi više nego senzor kamere sa 200 MP.

Prošle nedelje, Realme je delimično otkrio dizajn jednog od telefona, a najverovatnije je u pitanju Realme 12 Pro+ model, sa plavom poleđinom i okvirom u zlatnoj boji, a zlatni omot nalazi se i oko kućišta kamere na zadnjoj strani sa podužnom linijom po sredini zadnje strane. Kineska kompanija udružila se sa dizajnerom luksuznih satova Olivijeom Saveom kako bi osmislila izgled predstojeće serije, a telefoni će biti dostupni i u opciji poleđine od veganske kože.

Realme 12 Pro serije imaće Sony IMX890 senzor glavne kamere sa 50 MP, a telefoto kamera koristiće OmniVision OV64B senzor sa 64 MP, omogućavajući digitalni zum do 120x. Uz to, telefoni će nuditi 3x zum u portretnom režimu kamere sa žižnom daljinom od 71 mm.

Osim glavne i telefoto kamere, serija će takođe imati i ultraširoku kameru, koja će zajedno sa periskopskim telefoto sočivom, nuditi „zum bez gubitaka pri 0,6, 1, 2, 3 i 6x“, pružajući iskustvo zumiranja bez gubitaka uporediv sa flegšip uređajima, tvrdi kompanija.

S obzirom na to da telefoni stižu na tržište za oko dve nedelje, u narednim danima možemo očekivati još tizera koji najavljuju predstojeću seriju.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi