Magazin Forbes proglasio Motorola Razr 40 Ultra za najbolji kompaktni Android telefon

Titulu najboljeg kompaktnog Android telefona odnosi Motorola Razr 40 Ultra, barem kada se pita Magazin Forbes na svojim najrazličitijim listama najboljih stvari

Magazin Forbes proglasio Motorola Razr 40 Ultra za najbolji kompaktni Android telefon

Ukoliko želite smarfon prepun naprednih funkcija i najnovije tehnologije, Android uređaji svakako predstavljaju najbolji izbor. Mnogi Android telefoni dizajnirani su za napredne korisnike, fotografe, dizajnere, ali i regularne korisnike. U slučaju da su vam kamera, specifikacije i mogućnost personalizacije telefona bitni, ali ukoliko veliku pažnju poklanjate i vrhunskoj tehnologiji, sudeći po poznatom magazinu Forbes, najbolj izbor je Motorola Razr 40 Ultra.

Motorolin najnoviji telefon na preklop nudi kompaktan i revolucionaran dizajn koji može stati u svaki džep, ali kada se telefon otvori, korisnici na raspolaganju imaju veliki OLED ekran dijagonale 6.9 inča sa izuzetno brzim osvežavanjem od 165Hz.

Nova Motorola Razr 40 Ultra opremljena je i moćnim Snapdragon 8+ Gen 1 procesorom koji je duplo brži od prethodne generacije, a tu je i 8/256GB memorijska konfiguracija koja će zadovoljiti i one najzahtevnije korisnike.

Posebno se izdvaja i veliki spoljni displej sa 3,6 inča koji se bez ikakvih ograničenja može koristiti kao primarni za praćenje notifikacije, odgovaranje na poruke i korišćenje omiljenih aplikacija.

Pored vrhunske tehnologije koja ovaj telefon čini zaista jedinstvenim, Motorola je veliku pažnju posvetila i svim ostalim segmentima koji su bitni korisnicima, pa tako na raspolaganju imaju i 32MP prednju kameru, 12+13MP zadnju kameru sa opcijama ultraširokog i macro slikanja, IP52 sertifikat vodootpornosti i stereo zvučnike.

Motorola Razr 40 Ultra je zaista odličan primer koji oslikava put koji su pametni telefoni prošli za jako kratko vreme, ali i bezgranične mogućnosti koje su tek pred nama kada su u pitanju nove forme smartfona. Više o telefonu možete saznati i na zvaničnom sajtu kompanije.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. vladafkv

    Jedino bi ovakvi android telefoni mogli da me izvuku iz apple sistema

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi