Motorola Edge 50 Pro telefon se pojavio u Geekbench listingu pred lansiranje

Predstojeći Motorola Edge 50 Pro telefon, koji najverovatnije izlazi 3. aprila, pojavio se u Geekbench listingu sa Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 čipsetom

Motorola Edge 50 Pro telefon se pojavio u Geekbench listingu pred lansiranje

Samo nekoliko dana pred svoje najverovatnije lansiranje u Indiji 3. aprila, novi Motorola Edge 50 Pro telefon izašao je u Geekbench 6 listingu sa Qualcomm čipsetom Snapdragon 7 Gen 3 i rezultatima testiranja jezgara.

Telefon je postigao jednojezgarni rezultat sa svog procesora od 1.097 bodova i višejezgarni rezultat sa 3.114. bodova. Tako da dok Motorola najavljuje Snapdragon 8s Gen 3 u Kini, ovaj telefon je ipak završio sa nešto starijim čipom.

U skladu sa tim, ovaj telefon ne bi trebalo da bude samo rebrendirani kineski X50 Ultra model. Prototip testiranog telefona imao je RAM od 12 GB sa Android 14 operativnim sistemom, što nije iznenađujuće, primetio je portal MySmartPrice.

Motorla je ranije najavila da će Edge 50 Pro imati pOLED ekran dijagonale 6,7 inča, 1,5K rezolucije sa brzinom osvežavanja od 144 Hz, a koji će nositi „Pantone potvrdu“ sa maksimalnom osvetljenošću od 2.000 nita i ugrađenim senzorom otiska prsta. Takođe, znamo da će telefon sigurno imati glavnu kameru na zadnjoj strani sa 50 MP.

Iako je Motorola najavila lansiranje novog uređaja za 3. april, nije otkrila koji je tačno u pitanju, ali sve su šanse da će to biti upravo Motorola Edge 50 Pro. Do tada, insajderi potencijalno otkriju još novih informacija.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Otkud sad S7 gen 3?! Šoci! Čeka se edge50 ultra.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi