Nesvakidašnje boje na vidiku za ovogodišnje Samsung savitljive telefone

Predstojeći Samsung savitljivi telefoni možda dođu u novom ruhu po pitanju dizajna, pošto su nesvakidašnje boje kao što je tamnoplava i svetloroze u pripremi

Nesvakidašnje boje na vidiku za ovogodišnje Samsung savitljive telefone

Ove godine mogli bismo da vidimo prvi roze Samsung Galaxy Z Fold telefon, pošto kompanija navodno sprema nesvakidašnje boje za svoje savitljive telefone sledeće generacije. Osim svetloroze verzije, na putu su izgleda i tamnoplava, kao i srebrna za preklopne telefone Fold tipa, dok će Flip verzija biti nešto drugačija.

Samsung Galaxy Flip serije do sada su uglavom dolazile u šarenijim varijantama i fanki bojama, dok su Fold telefoni uglavno stizali u nešto prigušenijim verzijama. Tako će ove godine južnokorejski gigant navodno malo izmeniti stvari, pa ćemo i Fold seriju videti u pomenutim uzbudljivijim bojama, dok će Samsung Galaxy Z Flip6 biti u varijantama svetloplave, svetlozelene, srebrne i žute.

Kako ističe industrijski insajder Ros Jang, Samsung Galaxy Z Fold6 biće dostupan u tri boje, dok će Flip6 serija imati najmanje četiri pomenute varijante. Poslednji put kada su Samsung telefoni sa preklopnim ekranom koji se savija poput knjige bili u svetlijim nijasama bilo je sa originalnim, prvim Galaxy Fold uređajem u „astro-plavoj“ i „marsovsko-zelenoj“ varijanti, što su takođe nesvakidašnje boje.

Po pitanju ostatka dizajna, ovogodišnja Flip serija neće imati velike promene u izgledu sudeći po glasinama. Sa druge strane Samsung Galaxy Z Fold6 bi mogao da ima malo drugačiji ukupni izled, sa širim poklopcem i unutrašnjim ekranima. Insajderi su nedavno podelili da novi Fold telefon izgleda kao dva spojena Samsung Galaxy S24 modela. Uz to, obe serije trebalo bi da pokreće Snapdragon 8 Gen 3 čipset u specijalnoj verziji za sa sedam velikih Android ažuriranja.

Uz to, glasine ukazuju i da bi Fold seriju ove godine mogao da obogati još jedan premijum telefon pod nazivom Galaxy Z Fold6 Ultra, sa jačim kamerama i ugrađenim dodatkom za S Pen, piše SamMobile.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi