Nezvanični, ali detaljni Xiaomi 14 Ultra renderi otkrivaju jako male promene u dizajnu u odnosu na prethodnika

Najnovije curenje podataka o predstojećem Xiaomi flegšipu su detaljni Xiaomi 14 Ultra renderi otkrivaju isti raspored kamera i druge detalje kao na prethodniku

Nezvanični, ali detaljni Xiaomi 14 Ultra renderi otkrivaju jako male promene u dizajnu u odnosu na prethodnika

Kao što smo i očekivali, u danima pred lansiranje novog vodećeg Xiaomi telefona, internetom kruži još novih informacija koje otkrivaju detalje ovog modela, a ovog puta su u pitanju detaljni Xiaomi 14 Ultra renderi. Portal koji često dođe u posed slika još neobjavljenih uređaja MySmartPrice objavio je niz rendera ovog telefona na osnovu kojih vidimo da su prethodne glasine o njemu bile tačne, odnosno da će on uglavnom zadržati izgled istog modela iz prethodne serije.

Slike, između ostalog, potvrđuju ranija curenja podataka o rasporedu i izgledu kamera na poleđini telefona koji će izgleda zaista imati identičan dizajn sistema kamera kao i Xiaomi 13 Ultra. Telefon je u celosti skoro isti kao i prethodnik, ali sa jednom manjom razlikom – okolo velikog kućišta kamere nalazi se okvir i Leica logotip je ovog puta malo drugačije ispisan.

Ovi Xiaomi 14 Ultra renderi takođe prikazuju uređaj u crnoj i beloj boji, i u obe verzije, on izgleda kao da ima poleđinu od veštačke kože, što je najnoviji „fensi“ naziv za poklopce na bazi plastike. Međutim, to ne znači da će telefon biti dostupan samo u ove dve boje.

Deluje da je okvir telefona napravljen od aluminijuma, mada su ranije glasine ukazivale da će ovaj uređaj potencijalno ispratiti aktuelni trend na tržištu i lansirati varijantu sa titanijumskim okvirom.

Na strani specifikacija, od insajdera smo ranije stekli očekivanja da će telefon biti neki vid osveženja prethodnog, Xiaomi 13 Ultra modela. Navodno će imati isti LTPO AMOLED tip ekrana dužine dijagonale 6,78 inča, sa četiri Leica kamere od 50 MP, među kojima će biti prisutno „obično“ i jedno periskopsko telefoto sočivo.

Telefon će najverovatnije pokretati najnoviji Qualcomm čipset Snapdragon 8 Gen 3, a podržavaće ga baterija kapaciteta 5.300 mAh i HyperOS zasnovan na Android 14 operativnom sistemu.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi