Nintendo predstavlja novi uređaj, ali smo umesto nove konzole dobili … budilnik

Nintendo je iznenadio fanove predstavljanjem Nintendo Sound Clock: Alarmo, budilnika koji kombinuje zvučne efekte i tematske pesme iz igara sa naprednim praćenjem sna i pametnim funkcijama

Nintendo predstavlja novi uređaj, ali smo umesto nove konzole dobili … budilnik

Dok s nestrpljenjem čekamo da Nintendo Switch 2 stigne sledeće godine, Nintendo nas je danas iznenadio neočekivanom najavom novog gedžeta. Kompanija je predstavila Nintendo Sound Clock: Alarmo, budilnik koji sadrži zvučne efekte i tematske pesme iz poznatih Nintendo franšiza kao što su Mario i Splatoon.

Ovaj budilnik nije samo običan sat; on je takođe napredni monitor za spavanje koji može pratiti vaše obrasce sna. Nintendo tvrdi da Alarmo može detektovati pokrete vašeg tela i reagovati na osnovu vaših akcija. U svojoj suštini, Alarmo je budilnik sa Nintendo tematikom, a evo šta ga čini posebnim:

  • Teme i zvučni efekti iz pet igara: Sat će biti lansiran sa temama i zvučnim efektima iz pet Nintendo igara, uključujući Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Pikmin 4, Splatoon 3 i Ring Fit Adventure. Svaka igra ima više povezanih tema, omogućavajući korisnicima da personalizuju svoje iskustvo.
  • Interaktivno buđenje: Kada vam alarm zazvoni ujutru, počeće da svira tema vaše izabrane igre. Ako se ne pomerate ili odlažete ustajanje, ugrađeni senzor pokreta reaguje tako što pojačava muziku ili koristi druge zvučne efekte kako bi vas podstakao da ustanete. Kada sat registruje da ste ustali, odsviraće zvuk za slavlje, poput zvuka sakupljanja novčića u Mariju, i zatim se zaustavlja. Na vrhu sata nalazi se dugme koje omogućava ručno isključivanje zvuka.
  • Napredni senzor pokreta: Prema Nintendu, Alarmo koristi 24 GHz senzor koji može detektovati pokrete tokom noći. Ovaj senzor omogućava satu da deluje kao monitor za spavanje, pružajući korisnicima povratne informacije o njihovim obrascima sna i kvalitetu odmora.
  • Dnevne animacije: Tokom dana, sat prikazuje animacije sa likovima iz vaše odabrane tematske igre na svakih sat vremena, uz jedinstvene animacije i zvona. Ovo dodaje interaktivni i zabavni element vašem prostoru, čineći sat živopisnim dodatkom bilo kojoj prostoriji.

Alarmo predstavlja neuobičajen pristup tradicionalnim budilnicima, kombinujući omiljene likove i muziku iz Nintendo igara sa funkcijama praćenja spavanja. Ovaj proizvod bi mogao privući ne samo ljubitelje igara već i one koji traže kreativne načine za poboljšanje svojih jutarnjih rutina i kvaliteta sna.

Iako smo još uvek daleko od korišćenja ovog sata u našim domovima, Nintendo planira da ga učini dostupnim široj publici. Kompanija još nije objavila detalje o datumu lansiranja ili ceni, ali s obzirom na interesovanje koje je izazvao, očekuje se da će uskoro biti više informacija, piše Tomsguide.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi