Nove iPhone SE 4 glasine otkrivaju gomilu specifikacija

Novi član među pristupačnijim iPhone telefonima trebalo bi da bude iPhone SE 4, a glasine otkrivaju da će on imati OLED ekran, RAM od 6 GB, AI i još mnogo toga

Nove iPhone SE 4 glasine otkrivaju gomilu specifikacija

Predstojeći SE telefon kompanije Apple, iPhone SE 4 dobija znatna unapređenja, što pruža zanimljivo korisničko iskustvo bez trošenja mnogo novca. Najnovije glasine ukazuju da će ovaj telefon imati OLED ekran, što je odlična stvar s obzirom na to da su ovi ekrani kvalitetni, uz to što i izgledaju dobro.

Na osnovu insajderskih informacija iPhone SE 4 imaće LTPS OLED ekran dužine dijagonale 6,1 inča, ali sa brzinom osvežavanja od 60 Hz, što u današnje vreme nije impresivno. Ipak, za jeftinije iPhone iskustvo, to je ono što nas najverovatnije čeka. Kamera telefona će moći da pruži 1080p vudeo snimanje, a inače će postojati i AI režim fotografije, dok će sam telefon imati Wi-Fi 6, LPDDR5 RAM od 6 GB i Snapdragon X70 mode,

Materijal od kog će telefon biti napravljen je navodno aluminijum serije 7000, sa staklom na prednjoj i zadnjoj strani, ali bez ikakvog keramičkog štita koji Apple inače koristi. Na prednjoj strani, ovaj telefon će, kao što smo već čuli, verovatno izgledati kao iPhone 13, uz podršku za Face ID, dok će na poleđini ličini na iPhone XR, ali sa jednom kamerom. Telefon će pokretati Apple A16 Bionic čip, kao i dodatni Apple U1 UWB čip.

Kada je u pitanju datum izlaska, i dalje ne postoje nešto preciznije informacije od toga da će se na tržištu naći tokom 2025. godine, piše Wccftech. S obzirom na to da su se raniji iPhone SE modeli obično pojavljivali u martu ili aprilu, to mi moglo da nas očekuje i sledeće godine, osim ukoliko Apple ne promeni planove.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (3)
  1. vsalek978

    Samo da mu stave i bateriju koja moze da izgura bar preko pola dana :)

  2. Barem se ovog puta pojavljuje TrueDepth kamera, što znači da će pored FaceID moći da se koriste i Animoji. Jedino je još upitno da li ostaje dugme i 16:9 proporcija ili će se i toga konačno rešiti i preći na gestikulacije.

  3. Bocko Bockovic

    Bice isti kao 14-ica, samo sa jednom kamerom.
    Kada ce izaci to je pitanje. Koliko sam razumeo, nemaju i dalje proizvodjaca ekrana.
    Niko nece da im spusti cenu na 30 USD po ekranu. Samsung je bio najblizi sa 33, ovi trazili 30, Samsung odustao od daljih pregovora.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi