Novi Acer monitori stižu sa zakrivljenim OLED i miniLED panelima za strastvene gejmere

Dva zakrivljena OLED i još dva miniLED panela su novi Acer monitori iz nagrađivane Predator linije uređaja, dizajnirani da prikažu gejming naslove u punom sjaju

Novi Acer monitori stižu sa zakrivljenim OLED i miniLED panelima za strastvene gejmere

Nagrađivana Predator linija gejming uređaja proširuje se sa četiri nova monitora – dva sa MiniLED i dva sa OLED panelima, pri čemu su svi dizajnirani da prikažu igre u punom sjaju. Novi Acer monitori u miniLED opcijama nude vrhunski vizuelni prikaz u 57 inča kroz model Predator Z57 sa maksimalnom rezolucijom DUHD (7680×2160) na 120 Hz i u 34 inča sa Predator X34 V3 modelom koji podržava UWQHD (3440×1440) rezoluciju pri brzini osvežavanja od 180 Hz. Novi OLED modeli podrazumevaju Predator X39 dužine dijagonale 39 inča, kao i Predator X34 X dužine dijagonale 34 inča, koji pružaju performanse sa UWQHD (3440×1440) rezolucijom i brzinom osvežavanja od240 Hz.

Novi Acer monitori sa miniLED tehnologijom

Masivni 57-inčni Predator Z57 sa DUHD (7680×2160) rezolucijom i brzinom osvežavanja od 120 Hz je igračka „goliat“ za osvajanje najžešćih bitaka. Koristeći MiniLED tehnologiju sa 2304 zona, pruža vrhunski kvalitet slike i osvetljenost kada prikazuje tamne scene i crnu pozadinu. Široki odnos širine i visine 32:9 i zakrivljenost od 1000R privlače korisnike bliže okruženju igranja i povećavaju njihovo vidno polje kada se igraju ili rade. Pored toga, vrhunski VESA DisplayHDR 1000 sertifikat obezbeđuje postizanje osvetljenosti do 1000 nita, proizvodi veoma precizne boje i maksimizira svetli i tamni kontrast za osvetljavanje finih detalja, stvarajući totalnu razliku tokom intenzivnih sesija igara. U kombinaciji sa širokim rasponom boja DCI-P3 od 98 posto, Predator Z57 stvara toliko realističan prikaz da će oduševiti čak i najiskusnije igrače.

Ultra široko područje za gledanje je idealno za obavljanje više zadataka zajedno sa funkcijama koje povećavaju produktivnost, koje uključuju sliku po sliku koja deli ekran na pola kako bi istovremeno prikazala izlaz iz dva različita izvora, i sliku u slici koja deli ekran sa prikazima na glavnom ekranu i drugi u umetnutom prozoru. Dva HDMI 2.1 porta podržavaju najnovije konzole (PlayStation 5 i Xbox Series X), dok DisplayPort 1.4 port takođe omogućava brzo i pouzdano povezivanje. Predator Z57 je takođe kompatibilan sa VESA standardima za kačenje na zid radi uštede prostora na radnom stolu, a njegova osnova je elegantno elegantna, a opet robusna i nudi podesivu visinu, nagib i okretanje prema individualnim željama. Ovaj model takođe ima dva moćna zvučnika od 10 W za pojačavanje zvučnih efekata.

MiniLED – Predator X34 V3

Predator X34 V3 ima 34-inčni zakrivljeni MiniLED ekran sa ultraširokom QHD (3440X1440) rezolucijom, odnosnom strana 21:9 za podršku strastvenim igračima sa glatkim performansama i širokim pogledom na akciju radi konkurentske prednosti. Zakrivljenost 1500R produbljuje uranjanje i poboljšava periferni vid, dok visoki DCI-P3 raspon boja u 94 procenta i VESA DisplayHDR 1000 sertifikat predstavljaju gejming naslove u živopisnoj boji i sjaju. Velika brzina osvežavanja od 180 Hz i vreme odziva od 1 ms (G-to-G) podržavaju tečnu, neprekidnu igru.

Odlična povezanost preko dva HDMI 2.0 porta i DisplayPort 1.4 omogućavaju igračima da se povežu sa nizom izvora koji su danas dostupni. Predator X34 V3 takođe može da se okači na zid i ima podesivu visinu, nagib i okretanje radi optimizacije udobnosti gledanja. Pored toga, dva zvučnika od 5 W obezbeđuju kvalitetan zvuk za igre, muziku i filmove, a obezbeđen je i zidni nosač, što ga čini idealnim za igrače na konzolama.

Novi Acer monitori sa OLED tehnologijom: Predator X39 i Predator X34 X

Novi Acer monitori sa OLED panelima uključuju 39-inčni Predator X39 i 34-inčni Predator X34 X modele, koji omogućavaju visok kontrast za neverovatno detaljne slike i ultra-brzu brzinu osvežavanja i vreme odziva za najglađe moguće performanse. Takođe podržavaju precizne prikaze, čak i pod uskim uglovima do 178 stepeni. Oba isporučuju UWQHD (3440×1440) rezoluciju sa brzinom osvežavanja do 240 Hz i vremenom odziva piksela od 0,01 ms, obezbeđujući glatku igru i bez zastoja i kašnjenja.

Zakrivljenost 800R proširuje periferni pogled i pojačava liniju vida kako bi se produbio angažman. Širok raspon boja DCI-P3 od 99 procenata podržava široku lepezu boja i nijansi, dok VESA DisplayHDR True Black 400 prikazuje detalje koji su često skriveni u senkama, tako da se detalji ne propuštaju. Ovi novi modeli su takođe sertifikovani za Eyesafe 2.0 i podrazumevano osvežavaju zadržavanje slike kako bi sprečili naprezanje očiju.

Ključne karakteristike u svim novim modelima

Svi novi modeli imaju AMD FreeSync Premium tehnologiju koja glatko prikazuje brze akcione scene bez cepanja i treperenja ekrana. Takođe imaju USB Type-C 90 W PD port za isporuku prikaza, prenosa podataka i punjenja uređaja istovremeno, kao i ugrađeni KWM prekidač za zamenu izvora bez potrebe za ponovnim povezivanjem perifernih uređaja.

Cene i dostupnost

Predator Z57 će biti dostupan na evropskom tržištu u drugom kvartalu 2024, sa početnom cenom od 2.399 evra

Predator X39 će biti dostupan na evropskom tržištu u drugom kvartalu 2024, sa početnom cenom od 1.499 evra

Predator X34 X će biti dostupan na evropskom tržištu u drugom kvartalu 2024, sa početnom cenom od 1.299 evra

Predator X34 V3 će biti dostupan na evropskom tržištu u drugom kvartalu 2024, sa početnom cenom od 849 evra

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi