OnePlus 11 Concept dolazi sa poleđinom koja svetli plavo

Za sve nas kojima nije dosta RGB osvetljenja na PC računarima, OnePlus 11 Concept donosi preko potrebne svetleće linije na leđa novog telefona.

OnePlus 11 Concept dolazi sa poleđinom koja svetli plavo

OnePlus 11 je moćna mašina u svetu flagship telefona, ali sa dizajnerske strane, čini se da matična kompanija nije uspela da postigne taj vau efekat. Pokušaj broj 2 se zove OnePlus 11 Concept i oslanja se u velikoj meri na plave LED trakice koje prožimaju poleđinu telefona i prave kružni prsten oko kućišta kamera.

Novi telefon će biti predstavljen u Barseloni 27. februara na MWC sajmu, pa možete očekivati slike uživo odmah posle premijere.

OnePlus je u kratkom tizeru i sa par slika između redova nagovestio da kompanija usvaja gejmerski stil, bar kada su u pitanju LED svetla. Sa druge strane, teško da možete da tražite bolju hardversku osnovu za igre pored Snapdragon 8 Gen 2 čipseta sa 12 GB RAM-a i ekranom na 120 Hz. Dodajte tome i brzo punjenje snage 100 W, i svi uslovi za igranje su ispunjeni.

Kratak video objavio je Pit Lau, ko-osnivač i CEO kompanije OnePlus, na svom Twitter nalogu. On je u svojoj objavi dodao da novi telefon dolazi sa novom tehnologijom koja se primenjuje prvi put u industriji, ali iz snimka nije baš najjasnije o čemu se radi.

Ništa novo za OnePlus

Ova kompanije je poznata po tome da je u prošlosti već imala specijalne edicije telefona, uključujući Star Wars i Pac-Man verzije, ali je ovo prvi izlet u svet LED osvetljenja. Da li je inspiracija došla od Nothing Phone 1 ili OnePlus 8T Concept modela sa gradijentom koji je menjao boju, nismo baš sigurni, ali je svakako u pitanju dobrodošlo osveženje na tržištu pametnih telefona.

U zvaničnom saopštenju kompanije OnePlus kaže se da „OnePlus 11 concept prikazuje inženjerska umeća isticanjem ledeno plavih elemenata koji prolaze kroz ceo zadnji deo telefona, skoro kao da OnePlus 11 Concept ima sopstvenu seriju krvnih sudova.“

Da li je OnePlus 11 Concept samo koncept?

Ono što još uvek nije poznato je da li je OnePlus 11 Concept telefon koji će biti zaista koncept ili je u pitanju naziv za specijalnu ediciju telefona koja će biti dostupna u prodaji. Mi se nadamo potonjem, i skorijem povratku na tržište Srbije.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi