Otkriven dizajn Motorola Edge 50 Ultra u novom tizeru pred sutrašnje lansiranje

Kao i pojedini prethodnici, i Motorola Edge 50 Ultra model telefona biće dostupan u Pantone boji pod nazivom Peach Fuzz, što je u stvari pastelna boja breskve

Otkriven dizajn Motorola Edge 50 Ultra u novom tizeru pred sutrašnje lansiranje

Dok čekamo na sutrašnje lansiranje Motorola Edge 50 Ultra telefona, kompanija je odlučila da pojača iščekivanje i delimično otkrije njegov dizajn u novom tizeru. Video animacija koju je Motorola objavila na svom zvaničnom Twitter (X) nalogu pokazuje unutrašnje komponente uređaja koji se spajaju u telefon, prikazujući na kraju njegovu zadnju stranu i to sve u Pantone boji pod imenom „Peach Fuzz“.

Pomenuta boja je u stvari pastelna nijansa breksve, a proglašena je za Pantone boju 2024. godine. Ista boja korišćena je i u Motorla Edge 40 Neo kao i Motorola Razr 40 Ultra modelima telefona, kojima se sad pridružuje i novi flegšip kompanije.

Ostatak dizajna predstojećeg uređaja potvrđuje izgled sa prethodno procurilih rendera, sa kamerom u gornjem levom uglu zadnjeg panela. Ovalni oblik treće kamere na poleđini predstavlja periskopsko telefoto sočivo sa žižnom daljinom od 72 mm.

Na osnovu prethodno objavljenih insajderskih informacija, očekujemo da će Motorola Edge 50 Ultra imati Snapdragon 8s Gen 3 čipset, zakrivljeni ekran dužine dijagonale 6,7 inča sa FHD+ rezolucijom i brzinom osvežavanja od 165 Hz.

Osim periskopske telefoto kamere prisutne na poleđini, znamo da će glavna kamera najverovatnije imati 50 MP, a sam telefon trebalo bi da koristi Gorilla Glass zaštitno staklo, uz podršku za brzo 125 W punjenje.

Ostale detalje videćemo sutra, za kada je i zakazano lansiranje ovog telefona, što se, inače, poklapa sa evropskim lansiranjem nedavno objavljenog Motorola Edge 50 Pro modela. Osim Ultra i Pro telefona, insajderi očekuju da kompanija lansira i Fusion model kao pripadnika iste serije, kog bi trebalo da pokreće Snapdragon 6 Gen 1.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi