Pojavile se preliminarne informacije o Huawei Mate 70 dizajnu i cenama

Huawei planira lansiranje Mate 70 serije sa četiri modela krajem ove godine, uključujući Mate 70, Pro, Pro+ i Ultimate

Pojavile se preliminarne informacije o Huawei Mate 70 dizajnu i cenama

Huawei se sprema da lansira svoju Mate 70 seriju kasnije ove godine, a sada imamo prvi navodni prikaz celokupne linije. Kao i prošle godine, očekuje se da će Huawei ponuditi četiri uređaja u Mate 70 seriji: Mate 70, Mate 70 Pro, Mate 70 Pro+ i Mate 70 RS Ultimate.

Što se tiče dizajna, Mate 70 serija će zadržati veliki kružni modul kamere, ali će raspored senzora biti promenjen. Mate 70 Ultimate će imati oktagonalni modul kamere i više uglast dizajn u poređenju sa ostatkom serije.

Očekuje se da će Mate 70 startovati sa cenom od oko 840 USD za konfiguraciju sa 12/256 GB memorije, što je ista cena kao i za prošlogodišnji Mate 60.

Mate 70 Pro bi trebalo da košta oko 980 USD sa identičnom konfiguracijom memorije od 12/256 GB, što je takođe nepromenjeno u odnosu na Mate 60 Pro prilikom lansiranja.

Mate 70 Pro+ će startovati sa cenom od oko 1,260 USD za konfiguraciju 16/256 GB.

Mate 70 Ultimate će koštati oko 1,540 USD za verziju sa 16/512 GB memorije, što je manje nego kada se pojavio Mate 60 Ultimate. Prema izveštajima, Huawei je odložio lansiranje Mate 70 serije i planira da predstavi ovu seriju pametnih telefona sredinom ili najkasnije do kraja četvrtog tromesečja ove godine, prenosi GSM Arena.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi