Potvrđen dizajn Nothing Phone (2) – bez pravih promena

Premijera Nothing Phone (2) telefona zakazana je za 11. jul, a sada su se pojavile i zvanične fotografije telefona, kao i animacije izmenjenog Glyph interfejsa

Potvrđen dizajn Nothing Phone (2) – bez pravih promena

Telefon se pojavio na YouTube kanalu MKBHD, pa se jasno mogu videti kako su gornji deo i bokovi Nothing Phone (2) zakrivljeni ka ramu telefona, što bi trebalo da bude jedna od većih promena u odnosu na prethodni model.

Nothing Phone (2) ima 11 segmentiranih LED traka u poređenju sa 5 jedinica na Nothing Phone (1). Ažurirani Glyph interfejs sada ima 33 LED svetlosne zone u poređenju sa 12 na Phone (1) što bi trebalo da doda nivo granularne kontrole nad LED svetlima.

Nothing Phone (2) podržava kontrolu jačine zvuka na zadnjoj strani koristeći Glyph interfejs za prikaz nivoa jačine zvuka. Glyph interfejs može da radi i kao tajmer, tako što prikazuje preostalo vreme unutar LED trake na poleđini. Nothing Phone (2) će dodati i Essential (osnovna) obaveštenja koja se dodeljuju LED lampicama u gornjem desnom delu telefona, i koja ostaju aktivna dok ne pročitate obaveštenja, faktički menjajući lampicu koja se nalazila na prednjoj strani, pored kamere.

Nothing najavljuje da će raditi sa eksternim programerima aplikacija trećih strana, da bi se iskoristile prednosti novog Glyph interfejsa, piše GSMArena.

Da podsetimo, Nothing Phone (2) će biti opremljen Snapdragon 8+ Gen 1 čipsetom i baterijom od 4.700 mAh. Procurile su i informacije o cenama: 729 evra je verzija sa 8/256 GB memorijskog prostora, odnosno 849 evra za verziju sa 12/512 GB memorije. Naravno, treba sačekati još nedelju dana do zvanične premijere, kada će se potvrditi ili opovrgnuti ove informacije. Očekivano, Nothing Phone (2) dolazi u dve boje – sivoj i crnoj.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi