Poznate Nothing Phone (2) cene za Evropu

Nothing Phone (2) cene za tržište Evrope procurile su pre premijere, koje se očekuje uskoro, zajedno sa skoro svim bitnim specifikacijama novog telefona

Poznate Nothing Phone (2) cene za Evropu

Novi vodeći model kompanije Nothing za 2023. godinu treba da bude predstavljen u julu, ali su pre same premijere Nothing Phone (2) cene, bar za tržište EU već uveliko poznate zahvaljujući francuskom portalu Dealabs.

Svi smo očekivali da će cena novog modela blago da poraste, a prema novom izveštaju, Nothing Phone (2) cene će biti 729 evra za verziju sa 8/256 GB memorijskom konfiguracijom odnosno 849 evra za 12/512 GB radne memorije i skladišnog prostora.

Nothing Phone (1) kod nas nije bio u slobodnoj ponudi, već ste mogli da kupite samo preko Yettel tarifnog paketa, tako da ne možemo previše da komentarišemo novu cenu, sem da kažemo da deluje osetno viša od prethodne generacije. Poređenja radi, pomenuti Nothing Phone (1) je na premijeri najavljen sa cenom od 469 evra za najslabiju verziju, pa je 849 evra skoro duplo veća cena.

U međuvremenu, Nothing je predstavio svoj originalni providni USB-C kabl za punjenje, a kao i sa Nothing Phone (1) ne očekujemo da ćemo videti punjač u pakovanju. Sem kablića i novog telefona, u poslednje vreme se šuška da ova kompanija razvija i svoj pametni sat, što znači i da se polako popunjava ekosistem uređaja, među kojima je i druga generacija providnih Nothing Ear (2) slušalica.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi