Nothing USB-C kabl za punjenje izgleda baš originalno

Detalji nekada znaju da “kupe” naklonost probirljivih korisnika, a novi Nothing USB-C kabl za punjenje izgleda u najboljem stilu ovog brenda

Nothing USB-C kabl za punjenje izgleda baš originalno

Nothing je potvrdio datum izlaska svog predstojećeg telefona koga već nazivaju “ubicom” srednjeg ranga – Nothing Phone 2. Uređaj je u izradi već nekoliko meseci, a izvršni direktor Nothinga, Carl Pei je potvrdio dolazak Phone 2 modela u SAD, još tokom januara ove godine. Nakon nedavnog otkrića kompanije o datumu lansiranja pametnog telefona, Pei je najavio prvi kabl za punjenje koji koristi USB-C na USB-C vezu, a za koji se očekuje da će biti dostupan uz Nothing Phone 2.

Uprkos tome što ima pametni telefon na globalnom tržištu već skoro godinu dana, jedini dodatak koji proizvođač trenutno nudi u prodaji je 45 W USB-C adapter za punjenje, ne računajući futrolu i štitnik za ekran namenjen za Phone 1. Ovaj kabl, koji je nedavno otkrio Carl Pei, verovatno bi trebalo da se koristi sa ispravljačem odgovarajuće snage za punjenje telefona. Izvršni direktor nije ponudio nikakve dodatne detalje o ovom dodatku, iako je Pei ohrabrio svoje pratioce da “kumuju” i daju odgovarajuće ime ovom zanimljivom i atraktivnom dodatku – prenosi androidpolice.

Nothing USB-C kabl za punjenje izgleda zaista atraktivno

Nije iznenađenje, jer filozofija otvoreno-prozirnog dizajna koja je postala prepoznatljivi stil ove kompanije je takođe primenjena i u slučaju USB-C kabla, o čemu svedoči providni konektor. To je svakako jedan od trenutno najlepših USB-C kablova na tržištu.

Da budemo jasni, ovo je potpuno drugačiji kabl od onog koji se isporučuje uz Nothing Phone 1, a koji podseća na bilo koji drugi dodatak za punjenje koji se prodaje na tržištu. Malo je verovatno da će ovaj novi, prozirni USB-C kabl biti u paketu sa Nothing Phone 2 sledećeg meseca, mada ne možemo isključiti mogućnost dogovora koji kombinuje i ispravljač za punjenje od 45 W i novi kabl.

Za sada se ne očekuje da išta može odložiti predstavljanje Phone 2 modela koje će se dogoditi 11. jula. Zahvaljujući ranim glasnima, saznali smo da će ovaj telefon najverovatnije koristiti Snapdragon 8+ Gen 1 čip, a ne noviji 8 Gen 2 kao što se prvobitno očekivalo. Iako će ova odluka biti očekivano dočekana na “nož” od strane kritičara, Nothing se nada da će joj se suprostaviti atraktivnom cenom, svrstavajući ga među najbolje telefone srednjeg ranga koje možete kupiti za traženu sumu novca.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (3)
  1. Majkl Daglas

    Nadam se da ce prodaja ici bolje sa ovim novim kablom. Bila bi steta da uloze toliko kesha za nov kabl i marketing o kablu, a da prodaja telefona ne poraste.

    Elem, sada prvi put cujem za ovaj telefon. Tj. prvo sam cuo za kabl, pa onda za telefon. hm. Dobar marketing!

  2. Aleksandar_038

    Ovo je vest?

    Providni konektor, vauuuu... Kakva budalaština... Mada šta očekivati od brenda kome je vrhunac inovacije bila led trakica na poleđini telefona...

  3. hurakura

    daj ugasite taj AI i uzimite da sami pisete vesti. ovo je bezveze

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi