Predstojeći Realme GT5 Pro na nezvaničnom reklamnom posteru košta manje od 500 evra

Sledeće nedelje očekujemo Realme GT5 Pro, novi flegšip telefon kompanije, a poznati insajder objavio je promo poster na kom piše da on košta manje od 500 evra

Predstojeći Realme GT5 Pro na nezvaničnom reklamnom posteru košta manje od 500 evra

Dok čekamo novi vodeći telefon kineske kompanije Realme koji treba da izađe ove ili sledeće nedelje, nezvanične informacije o njemu nastavljaju da cure, a u najnovijim vidimo da će on navodno koštati 450 evra. Tačnije, Realme GT5 Pro u Kini će navodno moći da se kupi za 3499 kineskih juana, što iznosi manje od 500 evra nakon što se valuta konvertuje.

Ove informacije potiču sa nezvaničnog reklamnog postera, koji deluje kao zvanični, a objavio ga je poznati Weibo insajder DigitalChatStation, čije se tvrdnje u većini slučajeva ispostave kao tačne.

Dakle, za praktično 450 evra u Kini će ljudi moći da kupe vrhunski telefon koji u sebi ima najnoviji Snapdragon 8 Gen 3 čipset i Sony IMX890 senzor na periskopskoj telefoto kameri sa 50 MP.

Uz to, on verovatno ima bateriju kapaciteta 5400 mAh sa brzim 100 W žičnim i 50 W bežičnim punjenjem, što bi trebalo da mu obezbedi da stigne od nula do 50 posto baterije za samo 12 minuta.

Naravno, sve ovo je pod uslovom da su sve glasine koje su o ovom telefonu do sada izašle tačne.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi