Premijera Huawei P60 Pro i Mate X3 za evropsko tržište

Huawei je u Minhenu evropskom tržištu predstavio svoje nove uređaje, uključujući i Huawei P60 Pro i savitljivi Mate X3, zajedno sa nosivim uređajima i PC-jevima

Premijera Huawei P60 Pro i Mate X3 za evropsko tržište

Predstavljeni su pametni telefoni nove generacije, Huawei P60 Pro – broj jedan u domenu fotografije sa najvišim rezultatom u istoriji DxOMark-ovog rangiranja i Huawei Mate X3 – najtanji i najlakši savitljivi uređaj velikog ekrana na svetu, kao i ostali vrhunski proizvodi, od nosivih uređaja do PC-jeva.

Ovim lansiranjem Huawei je potvrdio lidersku poziciju na tržištu potrošačke elektronike i ostao posvećen kontinuiranim inovacijama i otvaranju vrata digitalnog sveta svakom pojedincu, porodici i organizaciji.

Povratak legendarne P serije uz Huawei P60 Pro

Uz tehnološke prekretnice koje su korisnicima donele neponovljivo iskustvo fotografije, Huawei P serija je sinonim za inovacije u domenu fotografije i izvanredan dizajn za više od 15 miliona korisnika u Evropi. U toku prethodnih nekoliko godina napredne karakteristike kamere Huawei P serije omogućile su brojnim zaljubljenicima u fotografiju da postanu pravi profesionalci.

Predstavljeni Huawei P60 Pro je broj jedan pametni telefon sa najvišim rezultatom u istoriji DxOMark-ovog rangiranja. Uz izvanredan skor od 156 poena, Huawei P60 Pro ističe se vrhunskim performansama i karakteristikama kamere, što ga čini najnaprednijim pametnim telefonom u domenu fotografije koji je trenutno dostupan na tržištu.

Zahvaljujući vrhunskim, malim, ali moćnim kamerama na Huawei pametnim telefonima, svaki korisnik može postati poput profesionalnog fotografa i podeliti fotografije važnih životnih trenutaka u najvišem kvalitetu. Koristim Huawei telefon već više od šest godina, i zadivljen sam mogućnostima kamere, dizajnom i besprekornim i stabilnim korisničkim iskustvom. Uz svoj uređaj iz P serije uspeo sam da uhvatim zadivljujuće emocije i iskustva, a sada novi Huawei P60 Pro sa svojim neverovatnim odlikama kamere podiže digitalnu fotografiju na profesionalni nivo i redefiniše samu umetnost fotografije“ – kaže Kostin Mokanu, dobitnik Huawei Next Image nagrade za 2022. godinu.

Huawei Mate X3: revolucionarna savitljiva inovacija za nenadmašno iskustvo

Huawei je tehnološki lider na tržištu savitljivih pametnih telefona, a novi Huawei Mate X3 započeo je novu eru za ove uređaje. Ovaj pametni telefon predstavlja vodeći savitljivi uređaj na nivou industrije i postavlja novi standard po pitanju toga koliko lagan, tanak i pouzdan savitljivi uređaj može da bude. Huawei Mate X3 je novi najlakši savitljivi pametni uređaj velikog ekrana na svetskom nivou i unapređen je na svim poljima – poput unutrašnjeg i spoljašnjeg ekrana, višedimenzionalne šarke nove generacije i sistema za snimanje i obradu fotografije.

Kao i uvek sa Huawei pametnim telefonima, Huawei P60 Pro i Huawei Mate X3 dolaze opremljeni širokim opsegom funkcionalnih aplikacija. AppGallery okuplja 580 miliona aktivnih korisnika mesečno, a sada, uz inteligentnu pretragu i različite oblike servisnih mogućnosti, donosi još širi izbor omiljenih aplikacija. Jedan od primera kvalitetne saradnje sa partnerima iz industrije jeste saradnja sa Viberom, sigurnom, privatnom, zabavnom aplikacijom za poruke i pozive koja povezuje preko milijardu ljudi širom sveta i koja je bila jedna od prvih velikih brendova koji su se pridružili AppGallery.

Huawei Watch 4 serija: zdraviji život na dohvat ruke

Huawei nastavlja da promoviše fizičko zdravlje i blagostanje kroz neprekidno praćenje zdravlja koje je dostupno uz neki od pametnih nosivih uređaja iz širokog asortimana ove kompanije. Predstavljena Huawei Watch 4 serija je nova linija pametnih nosivih uređaja koja uključuje Huawei Watch 4 i Huawei Watch 4 Pro, koji poseduju tehnologiju i inovativnost Watch serije, ali su takođe još jače fokusirani na praćenje zdravlja.

Nova generacija PC-jeva za profesionalnu i kućnu upotrebu

Huawei je takođe predstavio i novi Huawei MateBook X Pro, ultratanki lagani laptop koji na jednom mestu okuplja estetiku, inovacije i inteligenciju, i poseduje izuzetno lak i praktičan prenosivi oblik. Huawei MateBook 16s – laptop koji poseduje veliki 2,5K ekran uz moćni Intel Core procesor 13. generacije – korisnicima obezbeđuje jednostavan način da prošire granice svoje inspiracije i optimizuju produktivnost.

Dostupnost i cena

Predstavljeni uređaji biće dostupni u Srbiji od 22. maja u prodavnicama provajdera A1, MTS i Yettel, kao i u slobodnoj prodaji, po cenama: Huawei P60 Pro – 149.999 RSD, Huawei Mate X3 – 289.999 RSD.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (5)
  1. narogRS

    Dzaba.
    Iznedrili P60 i P60 Pro sa SD 8+Gen1 ("zastarelo" vec) a cena zavrce usi! Zasto bar ne stavise SD 8Gen2. . .

  2. Maximuss

    Dzaba.
    Iznedrili P60 i P60 Pro sa SD 8+Gen1 ("zastarelo" vec) a cena zavrce usi! Zasto bar ne stavise SD 8Gen2. . .

    još nema SD8Gen2 u 4G verziji...

  3. Spanjeli

    Nikako da se dozovu pameti, toliko godina od kako su pod sankcijama i umesto da probaju da budu konkurentni u Evropi sa nižim cenama, oni se prave ludi. Iskreno im želim da propadnu...

  4. Ana Glicic

    meni se na tom telefonu najviše sviđa da su našli dobar način na to da nema Google aplikacija- to je AppGallery gde je veliki izbor aplikacija

  5. Ja kod kupovine telefona uvek računam da dobar model košta, ovaj imam 2 meseca i zdovoljan sam, za ljubitelje Google dobro rešenje je Gbox

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi