Procurile nove slike Pixel Fold telefona, ovog puta deluje da su od Google

Google će 10. maja na svojoj I/O konferenciji predstaviti svoj prvi telefon sa savitljivim ekranom – Pixel Fold, kao i budžetski orijentisan Pixel 7a

Procurile nove slike Pixel Fold telefona, ovog puta deluje da su od Google

Mnogi portali o Google Pixel Fold telefonu govore kao o mitskom biću, jer je taj telefon toliko puta odlagan da niko više ne veruje da je ikada bio u planu. Videli ste rendere, videli ste neke snimke, čuli ste marketinške informacije. Sada možete videti rendere koji su gotovo sigurno procurili direktno iz kompanije Google.

Evan Blas, jedan od ljudi koji je gotovo uvek u pravu kada su ovakva curenja u pitanju, je podelio nove rendere na svom Twitter nalogu. Iako je nalog privatan, njegovi pratioci (a sada i vi) mogu da vide nove slike/rendere.

Ove 4K slike vam neće pokazati ništa što ranije niste videli, ako ste pratili curenja informacija o Pixel Fold telefonu, i ne možete da vidite kolika je izbočina kamere, niti da zavirite u unutrašnji ekran, ali su dovoljno dobre da telefon sada izgleda mnogo lepše nego što smo prethodno viđali. Ono što smo posebno zapazili je koliko je mali razmak između dve polovine kada je telefon preklopljen, a prednji ekran za koji se pričalo da će biti od 5,8 inča izgleda prilično impozantno – ako ovi renderi ne lažu.

U nekoliko navrata smo pominjali da bi mogao da se pojavi ove godine, a velike nade polažemo u majsku Google I/O konferenciju.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi