Rani uvid u Samsung Galaxy Tab S10 Ultra tablet

Samsung Galaxy Tab S10 Ultra se polako, iako je dosta rano, pojavljuje u prvim nezvaničnim renderima, koje danas delimo sa vama.

Rani uvid u Samsung Galaxy Tab S10 Ultra tablet

Galaxy Tab S10 Ultra se polako, iako je dosta rano, pojavljuje u prvim nezvaničnim renderima. Samsung Galaxy Tab S9 serija je svakako među najboljim Android tabletima koje danas možete dobiti. Posebno Ultra varijanta, sa svojim velikim 14.6-inčnim AMOLED ekranom, koji je najbolji izbor za rad i zabavu.

Skoro smo na pragu godišnjice od lansiranja Galaxy Tab S9 serije, a očekuje se da će naslednik stići početkom sledeće godine, potencijalno zajedno sa Galaxy S25 serijom telefona. Sveža informacija od pouzdanog izvora sada nam pruža rani uvid u Samsungov flagship tablet za početak 2025. godine putem visokorezolucijskih rendera.

Ovaj izvor, Onleaks i Android Headlines, detaljno prikazuje Galaxy Tab S10 Ultra iz više uglova, iako su ovde dostupna samo tri rendera. Teško je reći šta je drugačije na ovim renderima, jer prikazuju praktično nepromenjen dizajn tableta u odnosu na prethodnu generaciju. Drugim rečima, ne menjaj ono što je provereno dobro.

Galaxy Tab S10 Ultra dimenzije

Dimenzije koje je izvor podelio potvrđuju zapažanja, sa Galaxy Tab S10 Ultra koji navodno meri 326.4mm x 208.6mm, tačno iste dimenzije kao Galaxy Tab S9 Ultra. U međuvremenu, sa 5.45mm, Galaxy Tab S10 Ultra je 0.05mm tanji od svog prethodnika.

Samsung će nastaviti da nudi četiri zvučnika na Galaxy Tab S10 Ultra, dok se dvostruki prednji kamera sistem sa istaknutim izrezom takođe vraća. Na zadnjoj strani su dve kamere uz magnetno područje za punjenje S Pen-a odmah ispod, što sugeriše da kompanija možda neće doneti radikalno novi dizajn sa svojim dolazećim premium tabletom.

Nažalost, nema informacija o unutrašnjem hardveru Galaxy Tab S10 Ultra, mada bi trebalo da imamo bolju ideju kako budemo napredovali kroz ostatak godine. Takođe smo naišli na izveštaje koji sugerišu da je Samsung neodlučan između svog domaćeg Exynos čipa i Snapdragon 8 Gen 4 za Galaxy Tab S10 Ultra. Kompanija se potencijalno suočava sa sličnom dilemom i sa Galaxy S25.

Samsung će verovatno ponuditi do 1TB memorije i 16GB RAM-a sa Galaxy Tab S10 Ultra, dok bi neki modeli mogli potencijalno imati 12GB RAM-a.

S obzirom na to da i Galaxy Tab S8 Ultra i njegov naslednik iz 2023. imaju bateriju od 11.200mAh, možda će kompanija razmotriti nadogradnju ovog atributa sa Galaxy Tab S10 Ultra početkom sledeće godine. Kao i uvek, pratićemo i dalje sve nove informacije o sledećem velikom tabletu Samsunga i odmah vas izvestiti.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. vladimir.l

    Ono što sam se pitao i za S9 ultra pitaću se i za S10. Koji je razlog da sa S8 Ultra pređem na S9 ili S10? Možda neki tekstić na tu temu. Naravno, pričam sa strane nekog ko ovakav uređaj ne koristi za rendering ili slične teške zadatke.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi