Realme GT Neo6 SE biće među prvim telefonima sa novim Snapdragon 7+ Gen 3 čipsetom

Kompanija Realme potvrdila je da će njen sledeći GT Neo6 SE telefon dobiti novi, predstojeći Snapdragon 7+ Gen 3 čipset zasnovan na 4 nm proizvodnom procesu

Realme GT Neo6 SE biće među prvim telefonima sa novim Snapdragon 7+ Gen 3 čipsetom

Novi Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3 čipset pokretaće predstojeći Realme GT Neo6 SE telefon srednje klase, potvrdila je zvanično kineska kompanija, čime njen uređaj postaje jedan od prvih sa ovim čipom. Osim ovog modela, isti čip naći će se i u OnePlus Ace 3V telefonu.

Kineski brend Realme tvrdi da je novi Qualcomm čip „isti“ kao i Snapdragon 8 Gen 3, koji pokreće premijum telefone, zato što sa njim deli istu arhitekturu jezgara i prozivodni proces zasnovan na 4 nm.

Ukoliko su tvrdnje kompanije tačne, to znači da će predstojeći SoC imati CPU u rasporedu jezgara 1+3+2+2. Međutim, drugi telefon za koji znamo da će imati ovaj čip, OnePlus Ace 3V pojavio se u Geekbench listingu sa drugačijom CPU arhitekturom u rasporedu 1+4+3, sa glavnim jezgrom koje radi na 2,8 GHz.

Kada je u pitanju sam Realme GT Neo6 SE, insajderi pčekuju da će on imati LTPO OLED ekran, što bi bilo poboljšanje u odnosu na OLED ekran koji ima njegov prethodnik Realme GT Neo5 SE, podseća GSMArena.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi