Realme GT3 - najavljen globalni start prodaje

Realme GT3 donosi najbrži sistem punjenja na tržištu mobilnih telefona sa punjačem snage 240 W i USB-C vezom.

Realme GT3 - najavljen globalni start prodaje

Realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, najavio je danas na MWC-u 2023 globalno lansiranje realme GT3 – novog flagship modela sledeće generacije sa najbržim sistemom punjenja preko USB-C interfejsa i trenutno najjačeg punjača snage 240 W.

Realme je sa GT serijom gotovo uvek predstavljao najsavremenije tehnološke inovacije, te počevši od prve generacije realme uređaja, od neverovatnog dizajna izdržljive maske sa teksturom putničkog kofera na GT Master seriji do prave premijum realme GT2 Pro serije, dok je sada na redu realme GT3 i brzi sistem punjenja.

Realme GT3 – zaista poseban telefon

„Realme je osnovan sa duhom Dare to Leap i misijom davanja snage mladim generacijama kako bi preuzeli više kontrole nad svojim životom, pomću napredne tehnologije i dizajna.“ Chase Xu, potpredsednik kompanije realme i predsednik realme globalnog marketinga, rekao je: „Ulaskom u svoju 5. godinu, realme pravi još veći korak napred tako što je postao prvi brend koji je probio „stakleni plafon“ u industriji. To demonstrira posvećenost ka poboljšanju našeg prisustva na tržištu kroz inovativne tehnologije, te i bolje povezivanje sa našim korisnicima“.

240W: Najviši svetski standard punjenja

Sa revolucionarnih 240 W, realme GT3 nudi ne samo najbrže punjenja ikada, već će isporučiti najveću snagu punjenja i u godinama koje dolaze, pošto je upravo dostignuta maksimalna moć punjenja pod USB-C standardima.

Što se tiče korisničkog iskustva, 240 W ubrzava punjenje pametnog telefona na nekoliko minuta, pa čak i sekundi. Koristeći snagu punjenja od 240 W, potrebno je samo 80 sekundi da se realme GT3 napuni do 20% kapaciteta, te 9 minuta i 30 sekundi da se baterija uređaja od 4600 mAh-a potpuno napuni.

Inovacija za bateriju i punjenje

Kao prvi brend u industriji koji masovno proizvodi brzo punjenje od 240W, realme je postigao potpunu inovaciju, od sigurnosti punjenja do dugovečnosti baterije i kompatibilnosti dodatne opreme.

Tehnologija punjenja. Počevši od arhitekture punjenja, realme GT3 ima tri čipseta sa istovremenim maksimalnim punjenjem, što rezultira sa 98,5% poboljšanom efikasnošću prenosa energije. Pored toga, realme GT3 dolazi sa prilagođenim ultra-brzim kablom za punjenje od 12A, koji obezbeđuje najveću snagu punjenja u industriji. Štaviše, realme obezbeđuje dual GaN tehnologiju punjenja, koja uključuje „end-to-end“ GaN čipset u telefonu i adapteru. Kao rezultat toga, uprkos tome što ima 60% više snage na raspolaganju, adapter od 240W je čak manji od adaptera od 150W.

Maksimalna sigurnost punjenja. Jedan od najtežih izazova za punjenje velike snage je kontrola temperature. Realme GT3 je opremljen VC sistemom za tečno hlađenje veličine 6580 mm2 koji pokriva 61,5% baterije i obezbeđuje efikasno rasipanje toplote. Da bi se osigurala maksimalna sigurnost punjenja, realme GT3 takođe uključuje PS3 vatrostalni dizajn, 13 temperaturnih senzora i 60 slojeva sigurnosne zaštite. TUV Rheinland je takođe sertifikovao realme GT3 za bezbedan sistem brzog punjenja, što ga čini prvim proizvodom sa brzim punjenjem od 200 ili više vati koji je dobio sertifikat.

Trajanje baterije. Prema internom laboratorijskom testiranju, realme GT3 ima 80% životnog veka nakon 1600 ciklusa punjenja sa omogućenom snagom od 240 W, što je više nego dvostruko više od industrijskog standarda – 80% životnog veka baterije nakon 800 ciklusa punjenja. GT3 takođe koristi inteligentno punjenje, koje detektuje status korisnika i prebacuje status punjenja u režim putovanja, režim spavanja ili režim u automobilu. Na ovaj način se pomaže u očuvanju zdravlja baterije i izbegavanju prekomernog punjenja.

Dizajn pulsnog interfejsa: Pored neverovatnih 240W, realme GT3 podiže dizajn pametnih telefona na novi nivo, te će korisnici kroz prozirno staklo pored modula kamere moći da vide čipset, NFC čipset i inovativni sistem pulsnog interfejsa sa RGB svetlosnim prstenom u obliku slova C.

Realme GT3 – svideće se gejmerima

Inspirisan gejming uređajima, realme GT3 dizajn pulsnog interfejsa prikazuje različite svetlosne efekte u zavisnosti od statusa telefona. Na primer, kada je telefon napunjen 20% prikazaće efekat crvenog pulsiranja; od 21% do 100%, prikazivaće ljubičasti svetlosni efekat pulsiranja; a kada je potpuno napunjen, ljubičasto svetlo će uvek biti uključeno. Pri dolaznim pozivima, lampica brzo treperi, dok za obaveštenja, prikazuje belu boju. Korisnici mogu da biraju između 25 nijansi boja, 2 tipa ritma i 5 režima brzine osvetljenja.

Realme GT3 biće dostupan u varijantama od 8+128GB, 12+256GB, 16+256GB, 16+512GB i specijalnoj varijanti od 16+1TB; dok svetska preporučena maloprodajna cena startuje od 649 dolara

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Kad ce pro model?

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi