Redmi Note 13 Pro+ bi mogao da dobije kameru od 200 MP

Kineska kompanija Xiami na jesen bi trebalo da lansira nove uređaje, a među njima je i Redmi Note 13 Pro+ koji će navodno imati glavnu kameru sa 200 MP

Redmi Note 13 Pro+ bi mogao da dobije kameru od 200 MP

Predstojeći Redmi Note 13 Pro+ pametni telefon kompanije Xiaomi će možda ipak imati ekran sa zakrivljenim ivicama, ali i glavnu kameru sa 200 MP, piše GaGadget.com.

Poznati insajderski nalog Digital Chat Station sa Weibo društvene mreže je objavio, pa potom i obrisao informaciju da će ovaj model telefona imati ravan ekran sa ravnim bočnim okvirom. Sada nove informacije kažu da će to izgleda biti prvi Redmi pametni telefon sa zakrivljenim ekranom.

Naime, kompanija Xiaomi je pod brendom Redmi lasnirala mnogo pametnih telefona u različitom cenovnom rangu, ali nijedan od njih nema ekran sa zakrivljenim bočnim ivicama, što bi sada moglo da se promeni.

Uz to, u postu piše da će predstojeći telefon biti opremljen glavnom kamerom sa čak 200 MP, te da će mu kapacitet baterije biti 5000 mAh, a snaga brzog žičnog punjenja impresivnih 200 W. Ovakvo punjenje stavilo bi ga odmah do Realme GT3 koji zasad drži prvo mesto u svetu sa neverovatnom snagom punjenja od 240 W.

Ukoliko se informacije o zaobljenom ekranu ispostave kao tačne, to znači da će Redmi Note 13 Pro+ imati LED panel, a osvežavanje će navodno biti 120 Hz. I dalje ne postoje nikakve zvanične informacije o sledećoj Redmi Note seriji, ali već mesecima unazad internetom kruže priče da će njeno lansiranje biti na jesen u Kini.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi