Samsung će do kraja godine predstaviti još jedan Galaxy flegšip koji će biti jeftiniji od S24

Samsung planira lansiranje još jednog Galaxy flegšip telefona krajem godine, za koji se očekuje da će biti jeftiniji od Galaxy S24, očekuje se da to bude S24 FE sa zanimljivim kolor opcijama

Samsung će do kraja godine predstaviti još jedan Galaxy flegšip koji će biti jeftiniji od S24

Samsung nije rekao sve za ovu godinu samo sa izlaskom Galaxy Z serije telefona i preklopnim ekranima. Samsung će takođe predstaviti još jedan flegšip telefon do kraja godine. Prema najnovijoj stranici na zvaničnom sajtu, Samsung je lansirao misteriozni novi telefon sa oznakom “SM-S721B”. Sudeći po modelu, velika je verovatnoća da će to biti Galaxy S24 FE, koji je pozicioniran kao „lagani“ flegšip.

Stranica “SM-S721B” je objavljena na zvaničnom sajtu Samsung Francuska. Iako specifikacije i izgled još uvek nisu otkriveni, to se može smatrati indirektnim priznanjem postojanja Galaxy S24 FE telefona o kome se do sada samo nagađalo. Isti model se pojavio na sajtu za benchmarking Geekbench pre nekoliko dana, a potvrđene specifikacije uključuju korišćenje Samsungovog flegšip Exynos 2400 procesora kao što ga ima i evropska verzija Galaxy S24, te 8 GB RAM-a.

Prema izveštajima, Galaxy S24 FE će zadržati dizajn sa tri glavne kamere, ali senzor možda neće biti na nivou Galaxy S24 serije. Sammobile navodi da će glavna kamera koristiti Samsungov 50 MP ISOCELL HP3 senzor, uz 10 MP telefoto objektiv i 12 MP ultraširoki objektiv, a fabrički je učitan Android 14 operativni sistem.

U poređenju sa Galaxy S24 serijom, Galaxy S24 FE će koristiti živopisnije boje kako bi privukao mlađe korisnike. Prema glasinama, dostupne kolor opcije će biti: siva, svetloplava, svetlozelena i žuta. Ostaje samo da vidimo kakva će biti cena. Ukoliko bude na nivou Galaxy S23 FE, to će biti osetno povoljnije od Galaxy S24 flegšip telefona.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. s4m3m4n

    Mislim da su se ti FE modeli pokazali u praksi dosta loše... Ja znam lično dva primera i to su se žalili na sam rad telefona... Tako da, sudeći po njima i komentarima drugih, ne bih rekao da je FE u istoj klasi kao S24 kako to Samsung navodi.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi