Samsung Galaxy S24 FE stiže 26. septembra sa većim ekranom i novim funkcijama

Očekuje se da Samsung lansira Galaxy S24 FE 26. septembra, zajedno sa Galaxy Tab S10 serijom

Samsung Galaxy S24 FE stiže 26. septembra sa većim ekranom i novim funkcijama

Samsung Galaxy S24 FE samo što nije stigao, a informacije koje su procurele u nekoliko navrata dale su nam dobru ideju o tome šta možemo očekivati, uključujući cenu i dostupne opcije boja. Ipak, još uvek postoji određena misterija oko stvarnog datuma lansiranja telefona, ali izgleda da nismo daleko od njegovog dolaska.

Desetosekundni video tizer koji je objavio Samsung Vijetnam prikazuje ono što izgleda kao Galaxy S24 FE, kompletno sa zadnjim kamerama, dugmetom za jačinu zvuka i dugmetom za uključivanje, sve upakovano u prepoznatljiv metalni okvir. Takođe, u ovom kratkom videu spominje se i Galaxy AI, zajedno sa datumom objave 26. septembra (22:00 po lokalnom vremenu).

Ovaj video je prvi otkrio korisnik X/Twitter-a @chunvn8888, koji je dodao da će Galaxy S24 FE biti dostupan za kupovinu u ponoć 27. septembra (verovatno u Vijetnamu), samo nekoliko sati nakon predstavljanja u 22:00 26. septembra.

Lansiranje zajedno sa Galaxy Tab S10 serijom

SamMobile izveštava da će kompanija početi da prima predregistracije za telefon danas, tj. 20. septembra, dodajući da kupci koji se predregistruju u Vijetnamu imaju pravo na popust do oko 81 dolara (2 miliona VND). Ovo je nešto što je kompanija već uradila sa predstojećom Galaxy Tab S10 serijom u regionima poput Indije, tako da se ne može isključiti.

Oni koje pažljivo prate Samsung novosti takođe će primetiti da je 26. septembar datum kada će debitovati i dva nova Galaxy Tab S10 tableta. Dakle, u ovom trenutku je gotovo sigurno da će Samsung lansirati svoj najnoviji Fan Edition pametni telefon na tržište zajedno sa Galaxy Tab S10 linijom istog dana, barem u nekim regionima.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Već znamo dosta o Galaxy S24 FE, uključujući i da će imati veći 6,7-inčni OLED ekran i nešto veću bateriju od 4.565 mAh. Ne očekuju se promene u domenu kamera, verovatno da bi se troškovi držali pod kontrolom. U međuvremenu, postoje glasine da će Samsung koristiti Exynos 2400e čipset za Galaxy S24 FE, smanjenu verziju Exynos 2400 SoC-a koji pokreće neke varijante Galaxy S24.

Loša vest u vezi sa najnovijim Fan Edition pametnim telefonom je da bi mogao biti malo skuplji od svog prethodnika. Dok je inicijalni izveštaj sugerisao prekomerno povećanje cene, sada znamo da Samsung možda neće ići tako daleko. Umesto toga, osnovni model Galaxy S24 FE mogao bi koštati 749 evra u Evropi, u odnosu na cenu Galaxy S23 FE od 699 evra, prenosi Android Police.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi