Samsung Galaxy S24 serija možda dobije poboljšani LTPO AMOLED ekran

Glasine ukazuju da će telefoni predstojeće Samsung Galaxy S24 serije dobiti poboljšanu osvetljenost i LPTO AMOLED ekran na sva tri modela telefona

Samsung Galaxy S24 serija možda dobije poboljšani LTPO AMOLED ekran

Osvetljenost od 2500 nita kao i LPTO AMOLED ekran verovatno stižu na Samsung Galaxy S24 seriju telefona. Navodne novine stižu od poznatog Twitter (X) insajderskog naloga @Tech_Reve, koji tvrdi da je informacije dobio od Samsung Display, ćerke firme glavne Samsung kompanije.

Insajder još tvrdi i da će osnovni Samsung Galaxy S24 model deliti iste karakteristike ekrana sa Plus i Ultra modelima, sa izuzetkom rezolucije. Svi telefoni će tako navodno imati LTPO, M13 panel i osvetljenost od 2500 nita.

To bi predstavljalo ozbiljnije poboljšanje u odnosu na aktuelnu Galaxy seriju, čija je maksimalna osvetljenost 1750 nita. Nadogradnja u ovom pogledu poboljšala bi korisničko iskustvo čak i u izazovnim uslovima sunčeve svetlosti.

Ultra model bi, prema ranijim informacijama, takođe mogao da se vrati na dizajn sa ravnim ekranom, što bi potencijalno moglo da poveća izdržljivost telefona.

Međutim, kada su u pitanju druge karakteristike, već neko vreme insajderi sugerišu da će umesto svakog, samo Samsung Galaxy S24 Ultra telefon iz serije biti opremljen Snapdragon 8 Gen 3 čipsetom na svakom tržištu. Za ostale modele izgleda će biti rezervisan Samsung Exynos 2400 procesor i to na većini Samsung tržišta, osim eventualno za SAD.

Kada su u pitanju kamere, Ultra model, međutim, možda izgubi jednu od svojih najboljih karakteristika – 10x optički zum telefoto kamere. Ipak, i dalje nije jasno da li novi flegšip uopšte neće imati periskopsko telefoto sočivo ili će jednostavno imati drugačije zum mogućnosti.

Ono što takođe znamo je da će serija verovatno biti predstavljena početkom januara sledeće godine na novom Unpacked događaju koji će izgleda 2024. malo poraniti u odnosu na dosadašnje datume održavanja. Do tada, kao i kada je u približavanje lansiranja drugih uređaja, možemo da razmišljamo o novoj seriji zahvaljujući glasinama i insajderima.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi