Samsung Galaxy S24+ verovatno dobija RAM od 12 GB, dok osnovni model ostaje na 8 GB

Plus verzija predstojeće Samsung serije telefona, odnosno Samsung Galaxy S24+ verovatno dobija RAM opciju i sa 12 GB, ali osnovni model i dalje ostaje na osam

Samsung Galaxy S24+ verovatno dobija RAM od 12 GB, dok osnovni model ostaje na 8 GB

Predstojeća Samasung Galaxy serija telefona izgleda konačno dobija neka poboljšanja na strani konfiguracije, posebno kada je u pitanju središnji model serije. Tako bi Samsung Galaxy S24+ trebalo da ima RAM i sa opcijom od 12 GB, što je unapređenje, ali osnovni model će izgleda ostati na onome što je nudio i Samsung Galaxy S20, njegov prethodnik, ali iz četvrte generacije unazad.

Informacije o ovome podelio je poznati insajder sa Twitter (X) naloga IceUniverse, dodajući pritom da će i Ultra model telefona takođe imati opcije sa 8 i 12 GB radne memorije. To znači, kako on dodatno i naglašava, da RAM od 16 GB u celoj seriji uopšte neće ni postojati.

Dok neki proizvođači telefona već imaju uređaje sa 24 GB RAM-a, Samsung deluje previše oprezno u prelasku preko 12 GB. To je posebno čudno jer su stariji modeli Galaxy S20 Ultra i S21 Ultra dostupni i u verzijama sa 16 GB.

Osim toga, predstojeći trio serije je to da su ovi telefoni dobili FCC sertifikate, koji otkrivaju da će Plus i Ultra verzija imati mmWave 5G kao i UWB protokol bežične komunikacije, za sad sigurno u SAD. To nije iznenađujuće s obzirom na to da smo iste tehnologije sreli i u istim modelima aktuelne serije.

I osnovni model dobija mmWave 5G, ali i dalje ostaje bez UWB protokola.

Lansiranje serije trebalo bi da bude u januaru sledeće godine, a preprodaja novih telefona trebalo bi da krene nedugo po predstavljanju. Dakle, za manje od dva meseca saznaćemo i kompletne specifikacije kako Samsung Galaxy S24+ modela i njegove konfiguracije, tako i cele serije.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi