Samsung Galaxy Watch 7 gleda u jul kao svoj mesec za debi

Ako je neko sumnjao da će Samsung Galaxy Watch 7 uopšte uskoro izaći, treba da zna da najnovije informacije ukazuju da će se on pojaviti na tržištu u julu

Samsung Galaxy Watch 7 gleda u jul kao svoj mesec za debi

Sledeći najnoviji nosivi uređaj kompanije Samsung – Galaxy Watch 7 pametni sat, nedavno se pojavio u bazi podataka Bluetooth SIG (Special Interest Group), sa kodom proizvoda SM-L305U, što predstavlja korak koji svaki novi uređaj koji podržava Bluetooth mora da napravi pre zvaničnog objavljivanja.

Prema procenama insajdera, ovaj kod odnosi se na američku verziju Galaxy Watch 7, prečnika 40 milimetara i podrškom za LTE tehnologiju prenosa podataka. Iako ovi detalji ne otkrivaju previše podataka o samom satu, osim što će imati podršku za Bluetooth 5.3 LE (kao Galaxy Watch 6), ukazuju da je lansiranje nove serije pametnog sata kompanije Samsung neizbežno, tvrdi TechRadar.

Osim toga, insajderi još ukazuju da će Samsung održati još jedan „Unpacked” događaj u julu kada će predstaviti Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6 i potpuno novi proizvod Samsung Galaxy Ring, odnosno pametni prsten, i sve to zajedno sa Galaxy Watch 7 serijom. Takođe, ove godine mogli bismo da vidimo tri modela serije: Galaxy Watch 7, Galaxy Watch 7 Classic i možda još jednu jeftiniju verziju sata.

Insajderi očekuju značajnu nadogradnju čipseta ove godine, kao i novi-stari kvadratni dizajn sata, koji podseća na Apple Watch. Takođe, glasine ukazuju i na dodavanje funkcije koja detektuje apneju u snu, odnosno medicinski poremećaj disanja koje traje od nekoliko sekundi do jednog minuta tokom sna.

Još jedna procurila informacija ukazuje i na poboljšanje u trajanju baterije, koja je uvek dobrodošla na nosivim uređajima, tako da će biti dosta razloga za kupovinu ovih pametnih satova.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi