Samsung ne može da isporuči dovoljno brzo Galaxy Ring, koliko je velika potražnja

Samsung Galaxy Ring rasprodat je samo nekoliko dana nakon početka primanja narudžbina u pretprodaji, što pokazuje veliko interesovanje korisnika i dokazuje da pametni prstenovi nisu samo puki prodajni trik

Samsung ne može da isporuči dovoljno brzo Galaxy Ring, koliko je velika potražnja

Samsung Galaxy Ring rasprodat je samo nekoliko dana nakon što je počela pretprodaja novog uređaja. Pametni prsten je ponovo postao dostupan u pretprodaji krajem prošle nedelje, ali  za neke veličine se mora dugo čekati na isporuku. Pojedine prodavnice se ne usuđuju čak ni da daju procenu termina isporuke.

Iako je skup, sa cenom od 400 dolara, Galaxy Ring je očigledno veoma tražen, što pokazuje da pametni prsten nije samo dobar prodajni trik.

Samsung je neko vreme namerno izazivao znatiželju i neizvesnost korisnika svojim Galaxy Ring uređajem, pre nego što su ga zvanično predstavili na prvom Unpacked događaju ove godine i detaljnije prikazali na Mobile World Congress-u.

Međutim, nije bilo sigurno da li će pametni prsten imati prođu i biti uspešno dočekan od strane korisnika. Postojale su glasine o skupom modelu koji bi mogao kombinovati visoku početnu cenu i pretplatu. Pored toga, Samsung se takmičio  protiv brendova kao što su Oura i drugi, a koji imaju mnogo više iskustva u ovoj oblasti.

Samsung Galaxy Ring je iznenadio velikom prodajom

Čini se da je čak i Samsung sumnjao koliko će Galaxy Ring biti uspešan proizvod. Pametni prsten je rasprodat samo nekoliko dana nakon što su počele prve narudžbine u pretprodaji, daleko pre zvaničnog datuma izlaska pametnog prstena. Nezavisni prodavci su nastavili da prihvataju narudžbine za Galaxy Ring, ali nisu mogli da daju zvaničnu procenu kada će uređaj biti isporučen.

Krajem prošle nedelje, Galaxy Ring je ponovo postao dostupan, ali sa dugim rokovima isporuke. 9to5Google je prvo otkrio informaciju da su zalihe obnovljene i primetio da su neke veličine i dalje teško dostupne, čak i nakon što je Samsung ponovo počeo da prihvata narudžbine u pretprodaji za Galaxy Ring. Zapravo, neke kombinacije veličina i boja su potpuno rasprodate.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Zvanični datum izlaska Galaxy Ring pametnog prstena je 24. jul, ali kupci koji sada naruče moraju čekati znatno duže od tog datuma. Neke manje uobičajene veličine i boje dostupne su ranije od onih najpopularnijih.

Možete dobiti Galaxy Ring veličine šest u titanijumsko srebrnoj boji za isporuku 26. jula, samo nekoliko dana nakon datuma izlaska ovog uređaja. Međutim, veličine 10 i 12 dolaze sa datumima isporuke 7. avgusta, a prsten veličine 11 nećete dobiti do 21. avgusta.

Pojedine Galaxy Ring veličine i boje je nemoguće poručiti

Ako vam treba prsten veličine 13, nemate sreće. Isporuka je za sada sa statusom “nedostupan” za Galaxy Ring u toj veličini i za bilo koju boju u toj veličini, jednostavno ne možete uopšte da izvršite narudžbinu.

Ne znamo koliko je pametnih prstenova Samsung proizveo u početnoj seriji, pa je iz tog razloga teško reći da je Galaxy Ring veliki uspeh, jer je iskreno još uvek rano za takvu tvrdnju.

Jasno je da je potražnja premašila ponudu, što nam ukazuje na jednu od dve stvari – ili je kompanija igrala na sigurno, testirajući tržište pre nego što je naručila proizvodnju velikog obima ili je potpuno potcenila potražnju za Galaxy Ring-om i bila iznenađena velikim brojem narudžbina u pretprodaji, izveštava Android Central.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi