Samsung planira značajno bolje kamere i bateriju u Galaxy Z Flip5 modelu

Očekuje se da će predstojeći Samsung Galaxy Z Flip5 imati značajno bolje kamere i bateriju, samo zahvaljujući sofisticiranim softverskim rešenjima

Samsung planira značajno bolje kamere i bateriju u Galaxy Z Flip5 modelu

Kompanija iz Južne Koreje planira da lansira Galaxy Z Flip5 sledećeg meseca. Znamo da će ovaj model imati veći spoljni ekran i Snapdragon 8 Gen 2 čipset, a govorilo se dosta o tome da će imati i isti sistem kamera i trajanje baterije kao svoj prethodnik. Međutim, izgleda da će Z Flip5 ipak doneti neka značajna unapređenja kada je reč o kvalitetu fotografija i trajanju baterije, samo zahvaljujući softverskim rešenjima.

Kada su u pitanju preklopni telefoni, izazovno je unaprediti hardver kamere i bateriju, jednostavno zbog prostornog ograničenja. Softverska rešenja su, čini se, odgovor Samsunga na primedbe korisnika da je Galaxy Z Flip zaostao za Galaxy S serijom u pogledu funkcionalnosti.

Uprkos tome da se Z Flip5 i njegov prethodnik neće mnogo razlikovati ako gledamo samo hardver, Samsung je navodno uspeo značajno da poboljša kvalitet fotografija i trajanje baterije kroz softverske inovacije, prenosi Android Authority.

Da bi ove tvrdnje bile potvrđene, moraćemo da sačekamo da se Galaxy Z Flip5 pojavi kod nas, međutim, ukoliko se ovo u praksi pokaže kao tačno, to će biti još jedan pokazatelj da je moguće unaprediti performanse telefona kroz softverske inovacije bez obzira na hardverska ograničenja.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi