Stižu žuti iPhone 14 i 14 Plus

Dobro poznata taktika predstavljanja novih boja Apple telefona nastavlja se i ove godine, a ovoga puta predstavljeni su žuti iPhone 14 i 14 Plus, bez Pro modela

Stižu žuti iPhone 14 i 14 Plus

Apple je zvanično najavio žuti iPhone 14 i 14 Plus, ali, za razliku od prošle godine, nova boja neće biti dostupna na iPhone 14 Pro i Pro Max modelima, već samo na osnovnim verzijama.

Nova žuta boja je fino osveženje linije proizvoda koji su predstavljeni pre nešto više od pet meseci, koji inače dolaze u crnoj, plavoj, beloj, roze i crvenoj boji. Poslednji žuti iPhone je bio model iPhone 11 generacije još 2019. godine, a i njegov prethodnik, iPhone XR imao je žutu boju kao opciju.

Naravno, pored nove boje za iPhone, Apple je najavio i nove boje za narukvice satova i silikonske maske za svoje telefone.

Po pravilu ova kompanija je na proleće svake godine predstavljala nove boje svojih iPhone telefona, godinama unazad. Apple iPhone 13 i 13 Pro su dobili specijalnu zelenu boju prošle godine, a pre toga su iPhone 12 i 12 Mini dobili specijalnu ljubičastu. Novi modeli, sa druge strane, ne dobijaju promene, ali je ovo dobrodošla promena koja sigurno utiče na pojačanje prodaje, koja je sada sigurno u padu, nakon novogodišnjih praznika.

Apple iPhone 14 je prvobitno stigao prošlog septembra, sa modelima Pro i Pro Max kao prvima koji su doneli Dynamic Island. Apple je od tada ažurirao svoju liniju iPhone 14 sa brojnim novim funkcijama, uključujući satelitsko povezivanje, koja vam omogućava da kontaktirate hitne službe bez mobilne usluge, otvaranje ka aplikacijama trećih, i još mnogo toga.

Novi, jarko žuti telefoni se možete naručiti već od petka, 10. marta, a oni će biti dostupni 14. marta.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (3)
  1. Valjda nisu mogli izabrati goru boju

  2. nekro batica

    Влашке инфлуенсерке су у екстази, хехе.

  3. NovemberWhisky


    View image at the forums

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi