Xiaomi Poco F6 i Poco F6 Pro biće lansirani 23. maja

U Dubaiju će 23. maja biti održan događaj na kom će svoj međunarodni debi imati imati novi Xiaomi telefoni Poco F6 i Poco F6 Pro, objavila je kompanija

Xiaomi Poco F6 i Poco F6 Pro biće lansirani 23. maja

Datum zvaničnog predstavljanja predstojećih Poco F6 i Poco F6 Pro telefona kineske kompanije Xiaomi je 23. maj, a specijalni događaj posvećen lansiranju biće održan u Dubaiju u 15 časova po lokalnom vremenu. U pitanju je međunarodni debi ovih telefona, a po vremenu u Istočnoj Evropi lansiranje je u stvari u 14 časova.

Iako je globalno lansiranje novih uređaja zvanično zakazano, i dalje nije poznato na koja će sve tržišta oni stići. U svakom slučaju, to će biti poznato ubrzo po zvaničnom predstavljanju, a insajderi očekuju da će Poco F6 Pro u stvari biti rebrendirani Redmi K70 model, što je zapravo slučajno otkrio Xiaomi.

Ovaj telefon pokretaće navodno Snapdragon 8 Gen 2, dok bi baterija trebalo da ima kapacitet 5.000 mAh.

Sa druge strane, Poco F6 bi trebalo da koristi Snapdragon 8s Gen 3 čipset, što će definitivno biti zanimljivo za upoređivanje performansi, s obzirom na to da je ovo standardni „ne-pro“ model, a dobija noviji čipset.

Glasine takođe ukazuju da će Poco F6 imati glavnu kameru od 50 MP sa Sony IMX882 senzorom, širokougaonu kameru sa 20 MP i selfi kameru od 20 MP sa OmniVision20B senzorom. Pro model bi takođe trebalo da dobije glavnu kameru sa 50 MP, zajedno sa podrškom za brzo punjenje od 120 W.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi