Zeta R5 Neo je overklokovana G. Skill serija DDR5-R-DIMM memorije za AMD Ryzen Threadripper 7000 generaciju procesora

Brend overklok memorije i PC komponenti G. Skill predstavio je Zeta R5 NEO seriju DDR5-R-DIMM memorijskih kompleta za AMD Ryzen Threadripper 7000 procesore

Zeta R5 Neo je overklokovana G. Skill serija DDR5-R-DIMM memorije za AMD Ryzen Threadripper 7000 generaciju procesora

Jedan od vodećih svetskih brendova PC komponenti, kompanija G. Skill predstavila je Zeta R5 Neo seriju overklokovanih DDR5-R-DIMM memorijskih kompleta za najnovije AMD Ryzen Threadripper 7000 i Threadripper Pro 7000 WX serije procesora sa AMD TRX50 matičnim pločama.

To je prva R-DIMM AMD platforma koja zvanično podržava okverklokovanje memorije, tako da Zeta R5 Neo ima AMD EXPO profile za lako overklokovanje memorije. Izrađena je sa ručno „ekranizovanim“ električnim kolima i biće dostupna u specifikacijama kompleta DDR5-6400 CL32 16 GBx4 i 32 GB x 4 pri lansiranju. Serija Zeta R5 Neo je idealno R-DIMM memorijsko rešenje za izgradnju AMD „radne stanice“ sa overklokovanim performansama.

Zeta R5 Neo: Overklokovani DDR5-6400 R-DIMM kompleti dizajnirani za četvorokanalnu AMD TRX50 platformu

Sa lansiranjem AMD TRX50 platforme radne stanice koja podržava DDR5 R-DIMM overklok, G. Skill donosi podršku za AMD EXPO memorijski overklok profil u svoju R-DIMM memorijsku liniju u okviru Zeta R5 Neo serije.

Dostupne su četvorokanalne konfiguracije DDR5-6400 CL32-39-39-102 64GB (16 GBx4) i 128 GB (32 GBx4), a na sajtu G. Skill proizvoda možete dobiti više informacija o ovome.

Dostupnost i podrška za AMD EXPO

G. Skill Zeta R5 Neo serija overklokovanih performansi DDR5 R-DIMM memorijskih kompleta podržava najnoviji AMD EXPO profil za lako overklokovanje memorije preko BIOS-a matične ploče.

Ovi memorijski kompleti će biti predstavljeni svetskim distributivnim partnerima kompanije G. Skill počevši od novembra 2023.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi