Žuti iPhone 14, sada se zna i cena

Nova, svetla nijansa boje u kojoj stiže iPhone 14, biće dostupna za nekoliko dana, pa eto sjajne prilike da budete primećeni u društvu.

Žuti iPhone 14, sada se zna i cena

Trenutna linija Apple iPhone 14 telefona uskoro dobija verziju u atraktivno svetlo žutoj nijansi, koja je već mnogima zapala za oko. Baš kao i prošlog proleća, Apple poput vesnika novog godišnjeg doba, očigledno želi da popravi raspoloženje korisnika najavljujući period sunca i buđenja prirode. Čitav ritual prate jarke boje, pa je red i da vaš novi telefon bude deo pozitivnog raspoloženja.

Apple iPhone 14 u bojama proleća – postalo je već tradicija

Nova verzija telefona u žutoj bolji biće dostupna isključivo u vidu iPhone 14 i iPhone 14 Plus modela. Isti slučaj kao kada je Apple tokom prošle godine predstavio unikatno zelenu verziju iPhone telefona.

Osim nove boje, ova varijanta telefona ne donosi nikakve druge promene. Tu je već standardni Apple A15 Bionic čipset sa svojim uobičajenim setom mogućnosti. One uključuju već dobro poznatu funkciju detekcije kada doživite saobraćajnu nezgodu i o tome automatski obavesti nadležne službe za pružanje pomoći. Zatim tu je opcije slanja hitne SOS poruke preko satelitskog linka bez obzira na kojoj ste lokaciji i da li trenutno imate vezu sa lokalnim mobilnim provajderom.

Apple iPhone 14 Plus i dalje ostaje veći po dimenzijama sa 6.7 inča velikim ekranom i većom baterijom koja znači produženu radnu autonomiju. Telefon je u suštini samo atraktivniji na izgled i pridružuje se postojećoj paleti iPhone 14 modela koji su dostupni u crnoj, plavoj, ljubičastoj, beloj i crvenoj boji.

Dostupan na tržištima Zapadne Evrope

Nova verzija će biti u prodaji počev od 14. marta, ali je već sada dostupna za poručivanje. Možete je poručiti na zvaničnoj Apple prodavnici svih zapadno-evropskih zemalja, pa ukoliko imate rodbinu možete se dočepati zaista ekskluzivnog primerka po kome ćete definitivno biti primećeni u svojoj okolini.

Dakle, u ovom trenutku otključana verzija žutog Apple iPhone 14 telefona se može naručiti direktno na Apple prodavnici po ceni od 990 € sa 128 GB memorije. Apple iPhone Plus startuje sa cenom od 1149 € u verziji sa 128 GB, dok oni sa 256 GB i 512 GB su skuplji i koštaju 1279 €, odnosno 1539 €. Osetno su skuplji nego na severno-američkom tržištu.

Da li vam se sviđa žuti iPhone 14 i jeste li spremni za malo muke da se dočepate ove specijalne verzije omiljenog telefona?  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (3)
  1. Problem kod te žute je što su leđa žuta a sa strane je zlatna boja. Imao sam XR takav, a vidim i na ovoj slici tako izgleda

  2. Nikola mJet

    Ja sam nosio svojevremeno 5C zuti :) Lepa boja, vesela :) Ljubicasta na Pro mi je i dalje najlepsa.

  3. Zuba1970

    Meni je i dalje crvena vrh. Za razliku od one isprane narandzaste varijante na 12.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi