Povežite Google Drive sa ChatGPT-om i olakšajte svoj svakodnevni rad AI upravljanjem fajlovima

Pojednostavite svoj digitalni radni prostor, povežite Google Drive i ChatGPT uz ove jednostavne korake koje će omogućiti lakšu brigu o vašim fajlovima

Povežite Google Drive sa ChatGPT-om i olakšajte svoj svakodnevni rad AI upravljanjem fajlovima

ChatGPT je za kratko vreme postao revolucionaran alat u svetu veštačke inteligencije. OpenAI alat može odgovarati na pitanja, ponuditi preporuke i što je najvažnije uštedeti vreme. Ako ste radoznali kako AI može transformisati vaše svakodnevne zadatke, saznaćete u tekstu koji sledi.

U haotičnom svetu upravljanja fajlovima, povezivanje vašeg Google Drive naloga sa ChatGPT asistentom, može u značajnoj meri poboljšati način na koji rukujete dokumentima. Zamislite da imate Google Drive na dohvat ruke, direktno unutar ChatGPT-a. Bilo da rukovodite brojnim projektima ili upravljate radnim zadacima, ova integracija pojednostavljuje pronalaženje potrebnih fajlova.

Sa ovim podešavanjem, moći ćete efikasnije pristupiti i upravljati svojim fajlovima, povećavajući produktivnost i smanjujući stres. Zbogom beskonačnom pretraživanju i pozdravite gotovo trenutni pristup potrebnim fajlovima!

Evo kako to i da uradite

1. Započnite novi chat

 Prvo, prijavite se u ChatGPT. Potražite opciju New Chat (Novi chat). Ovo se nalazi u glavnom meniju. Klikom na ovu opciju započećete novu sesiju, postavljajući osnovu za povezivanje sa vašim Google Drive-om.

2. Kliknite na ikonu spajalice

Kada otvorite novi prozor za chat, pronađite ikonu spajalice u donjem levom uglu. Ova ikona će prikazati vaše opcije za dodavanje priloga.

3. Izaberite Add from Google Drive

Nakon što kliknete na spajalicu, odaberite opciju “Add from Google Drive”. Ovo će vam omogućiti da direktno povežete svoj Google Drive nalog sa ChatGPT-om, omogućavajući besprekoran pristup i pretragu po vašim fajlovima. Unesite podatke svog naloga.

4. Dajte dozvolu za povezivanje sa Google Drive-om

   Završni korak uključuje davanje potrebnih dozvola da ChatGPT pristupi vašem Google Drive-u. Pojaviće se prozor koji traži vašu saglasnost za povezivanje ovih usluga. Potvrdite i autorizujte povezivanje.

5. Učitajte fajlove sa vašeg Google Drive-a

Kada date dozvolu, vaš Google Drive će biti integrisan sa ChatGPT-om, omogućavajući vam lak pristup i upravljanje fajlovima. Ova integracija ne samo da štedi vreme, već osigurava da su svi vaši važni dokumenti udaljeni samo na jedan jednostavni zahtev ili poziv.

Ne morate plaćati za ChatGPT Plus da biste uživali u ovoj olakšavjućoj funkciji, jer su mnoge premijum funkcije dostupne i u besplatnoj verziji. Na primer, sada kada je ChatGPT-4o dostupan, moći ćete koristiti funkciju vizije za analizu slika i izdvajanje informacija.

Pored toga, možete povezati ChatGPT sa OneDrive-om ako preferirate Microsoft sistem za upravljanje fajlovima. Samo nekoliko klikova i vaš digitalni radni prostor će biti drastično unapređen.

Izvor: Toms Guide

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi