Diablo Immortal je najgore ocenjena PC igra ikada

Prema sajtu Metacritic.com novi Diablo Immortal za PC ima kombinovanu ocenu korisnika i kritičara od 0,2 od 10, što je najgore ocenjena igra za PC u istoriji ovog sajta.

 
U trenutku pisanja oko igre se izjasnilo 2361 korisnika, što je dovoljno za koliko-toliko relevantnu sliku o igri, bez obzira šta mislili o ovom sajtu. Sa druge strane World of Warcraft: The Burning Crusade je igra iz 2021. godine koju je isto izdao Blizzard, a koja je imala ocenu od 0,5 zbog dodavanja mikrotransakcija u već postojeći faction sistem koji je od početka bio na ozbiljnoj meti kritičara.
Verzija za iOS pomenute Diablo Immortal igre se takođe nalazi pri dnu igara sa malo većom ocenom od 0,5 od 10. Kao što znate, Diablo Immortal je predstavljen prvo na Android i iOS platformama 2. juna 2022. godine, dok je za to vreme bila aktivna open beta faza za PC. Nažalost po Blizzard, od samog starta digla se ozbiljna buka oko sistema koji je jako oslanjao na mikrotransakcije, a kako smo već pisali, da biste u potpunosti opremili svog lika u igri treba vam novca koliko i za V6 verziju Audi A8 6.0 TFSI iz 2021. godine, odnosno oko 100.000 evra.

Uprkos svemu, Blizzard se i dalje hvali da je Diablo Immortal najveći launch u istoriji ove franšize, što im baš i ne ide u korist, kako stvari sada stoje.
Legendary Gems
Postoje tri nivoa progresije u igri: iskustvo (XP), regularna oprema i legendarni dragulji (Legendary Gems) kojima možete da ojačate svog lika u igri. Kao što možete da pretpostavite uz Battle Pass nalog dobijate više iskustva, ali pomenute dragulje, kao i neku opremu možete da dobijete samo iz kovčega koji su prilično skupi i kupuju se isključivo za pravi novac.

Da li ste probali Diablo Immortal? Ako jeste, šta mislite, da li je Blizzard ovoga puta možda malo i preterao?

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi