Doors: Paradox je zanimljiva, misteriozna logička igra besplatna još jedan dan

EpicGames i u ovoj godini nastavlja sa svojom promo gejming akcijom, pa je tako Doors: Paradox igra besplatna u prodavnici sajta do sutra u 17 časova

Doors: Paradox je zanimljiva, misteriozna logička igra besplatna još jedan dan

Gejming kompanija EpicGames očigledno je odlučila da nastavi sa svojom akcijom besplatnih igara i u ovoj godini, iako doduše nije poznato do kada će to trajati, pa je u skladu sa tim u prodavnici ove nedelje dostupna još jedna igra koju možete da preuzmete bez plaćanja. Doors: Paradox je ujedno avanturistička i opuštajuća logička igra, kako joj stoji u opisu žanra, a sada je i besplatna, ali do sutra u pet popodne, što znači da može biti vaša zauvek ukoliko je dodate u svoju biblioteku do naznačenog vremena.

Prođite kroz ručno rađene 3D diorame koje prati bogat svet pun magije koji vas tera da se „češkate po glavi“ uz više od pet sati zabave.

Tokom ove avanturističke igre ujedno tragate i za korisnim predmetima, pronalazite skrivene tragove i rešavate zabavne zagonetke. Doors: Paradox donosi avanturu o haosu, redu i nadrealnom uz vodiča za putovanje kroz vreme Zulua, koji će vas voditi kroz neistraženi portal do prijatnih šuma, plodnih pustinjskih oaza ili do budućnosti.

Ipak, gde god da odete, zadatak ostaje isti – rešite zagonetke, otvarajte vrata i putujte do sledeće uzbudlljive lokacije, uz oprez da se ne izgubite, pošto su mesta ogromna i puna drevnih tajni.

Sistemski zahtevi računara za Doors: Paradox su veoma pogodni

Najmanje što bi vam trebalo da uopšte pokrenete ovu igru je dvojezgarni procesor koji radi na 2,8 GHz, RAM od 4 GB, dok je na GPU strani dovoljno da imate Video Card sa 1024 MB VRAM-a. Ukoliko i dalje imate Windows 7 operativni sistem, igru možete pokrenuti i sa njim, a biće vam potrebno i 4 GB prostora za skladištenje.

S druge strane, preporuke u pogledu sistemskih zahteva je da imate Windows 10, dok sve ostale specifikacije ostaju iste kao i kod minimalnih zahteva. Jezici koje igra podržava su: kineski, francuski, nemački, indonezijski, italijanski, korejski, japanski, ruski, portugalski, turski i španski.

Ukoliko vam se tako nešto dopada, požurite na EpicGames prodavnicu jer je igra besplatna još nešto manje od 24 časa.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Играм је управо, занимљива је, али чини ми се да није баш добро оптимизована, пошто зна мало да сецка. Свакако, вреди је преузети :)

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi