Originalna Angry Birds igra 23. februara zauvek odlazi sa Play Store

Prva Angry Birds igra predstavljena je, sada već davne 2009. godine, ali je za 23. februar zakazan odlazak u penziju sa Google Play Store.

Originalna Angry Birds igra 23. februara zauvek odlazi sa Play Store

Rovie Entertainment, kompanija koja je razvila Angry Birds igru objavila je na Twitter mreži da će prekosutra ukloniti ovu igru sa Google Play Store. Istovremeno, ova igra će na App Store biti preimenovana u Red’s First Flight, dok se ne odluči šta će biti sa njom i na ovoj platformi.

Ukoliko je imate instaliranu, ona će ostati potpuno funkcionalna i nakon što bude uklonjena sa Play Store. U prevodu, ukoliko volite klasičnu Angry Birds igru, možda biste želeli da je instalirate i uverite se da je u ispravnom stanju pre 23. februara.

Rovio je rekao da je igra skinuta sa liste zbog uticaja na njihov portfolio igara, uključujući Angry Birds 2, Angry Birds Dream Blast, Angry Birds Friends, Angry Birds Journey, Angry Birds Reloaded i Angry Birds Minecraft.

Ukoliko postoji neko ko nikada nije probao Angry Birds, koja odnedavno nije besplatna i kod nas košta 149 dinara, možda je pravo vreme da je preuzmete i probate sa Google Play Store ili Apple App Store, ukoliko ovu igru igrate na iPhone ili iPad uređajima.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (2)
  1. Maximuss

    APK Pure ;)

  2. kUdtiHaEX

    Angry Birds je bio neviđeni hit u svoje vreme, toliko velik da je čak i Microsoft morao da otvori kesu kada je lansirao sada pokojni WIndows Mobile ne bi li igra bila prisutna na platformi.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi