Tematski TMNT Xbox kontroler miriše na picu

Uoči izdanja predstojećeg Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem filma, svetu je predstavljen tematski TMNT Xbox kontroler koji miriše na picu

Tematski TMNT Xbox kontroler miriše na picu

Bežični TMNT Xbox kontroler dizajniran je u laboratoriji da u stvari miriše na picu i to u obliku parčeta „njujorške pice“, objavio je Microsoft na svom Xbox sajtu. Kao omaž poznatim nindža kornjačama kojima je omiljena hrana pica, pred izlazak Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem filma kompanija je otvorila nagradnu igru u kome deli ograničeni broj ovih kontrolera, ali nažalost ne i na našem tržištu.

Postoje četiri jedinstvene varijacije kontrolera, po jedna za svaku od četiri nidnža kornjače: Leonarda, Rafaela, Donatela i Mikelanđela.

Svaka od njih predstavlja prepoznatljive boje, oružje i ličnost fiktivnih junaka sa ugrađenim difuzorom mirisa koji će u prostorijama tokom igranja širiti miris pice.

Ukoliko miris ne bude bio neprijatan i tako postao promašaj, kontroler će svoje korisnike verovatno učiniti veoma gladnim kad god sednu da igraju svoje Xbox konzole, a potencijalno im skratiti i vreme igre s obzirom na to da će verovatno uticati na vek trajanja baterije.

Iako više izgleda kao zanimljiva ekskluziva za decu, samim tim što će kontroleri biti dostupni u ograničenim količinama i to samo u okviru nagradne igre, čini ove, možda i više nepraktične nego korisne alatke, poželjnim i odraslima. To posebno važi za ljubtelje legendarnih nindža kornjača, koji će možda imati više sreće ukoliko Microsoft u budućnosti nakon kritika odluči da proširi kolekciju i pusti je u prodaju.

Utešna nagrada za one koji ne mogu pristupiti nagradnoj igri je bar ta da ne moraju u još jednom navratu biti sluge konzumerizma.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi