Stariji Samsung Galaxy uređaji takođe dobijaju One UI 6 početkom 2024. godine

Operativni sistem Android 14 i One UI 6 korisnički interfejs dobili su novi raspored ažuriranja, a njega spadaju i stariji Samsung Galaxy uređaji

Stariji Samsung Galaxy uređaji takođe dobijaju One UI 6 početkom 2024. godine

Južnokorejska kompanija Samsung je posao dovođenja novog operativnog sistema i korisničkog interfejsa na svoje uređaje izgleda shvatila jako ozbiljno i već je objavila novi raspored ažuriranja. U najnoviju listu za Android 14 i One UI 6 ažuriranje spadaju i stariji Samsung Galaxy uređaji, vidi se iz rasporeda koji je objavljen u Nemačkoj.

Iako se vidi da će većina telefona i tableta dobiti Android 14 i One UI 6 u novembru i decembru, lista otkriva da će i stariji Samsung telefoni dobiti softversko ažuriranje, ali početkom sledeće godine, tačnije u januaru i februaru.

Trenutno nijedan uređaj nije zakazan za mart sledeće godine, što znači da Samsung možda već sprema One UI 6.1 verziju. Pre nego što pogledate novu listu za ažuriranje, ne zaboravite da ovi rasporedi nisu uvek sto posto tačni. Samsung, naprotiv, ima tendenciju da objavi neka ažuriranja za uređaje unapred. Dobar primer za to je bila upravo Samsung Galaxy S22 serija, koja je rasporedom bila predviđena za ažuriranje u decembru, a ono je već postalo dostupno u nekim zemljama u novembru.

Listu uređaja je prvi uočio portal SamMobile u okviru aplikacije Samsung Members. Ovaj način najave smo prvi put videli u Južnoj Koreji, a sada je takav raspored dostupan i u Nemačkoj.

Raspored ažuriranja će verovatno početi da se pojavljuje i u drugim zemljama u okviru pomenute aplikacije, a možete ga proveriti tako što ćete otići u odeljak sa obaveštenjima u aplikaciji (ikona zvona).

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. DaniloScekic

    Imam Samsung S23 a jos nisam dobio azuriranje na novi operativno sistem i korisnicki interfejs...sta moze biti razlog?

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi