Windows 11 značajno olakšao slanje fajlova direktno na vaš Android uređaj

Microsoft olakšava direktno slanje fajlova sa Windows 11 na Android uređaje zahvaljujući novoj opciji u Phone Link aplikaciji

Windows 11 značajno olakšao slanje fajlova direktno na vaš Android uređaj

Microsoft aplikacija Phone Link, dobija unapređenja ove nedelje. Trenutno, Windows 11 ažuriranje koje donosi značajna poboljšanja aplikaciji je dostupno samo „insajderima“, ali ne bi trebalo dugo vremena da prođe do trenutka kada će svi korisnici dobiti pristup.

Prema informacijama sa sajta 9to5google, integracija Microsoftovog Phone Linka u Windows 11 omogućava korisnicima da dele i šalju fajlove direktno na svoje Android uređaje. Nova opcija za deljenje sadržaja na “My Phone” je dodata u Windows „share“ prozoru, kao što se vidi na slici ispod.

Prema Microsoftu, nova funkcija zahteva da korisnici prvo upare svoje Android uređaje sa Windows PC računarom koristeći „Link to Windows“ aplikaciju na Androidu i Phone Link na računaru. Ovo je jedini način da se omogući opcija deljenja sadržaja sa Windows „share“ prozora na Android uređaj.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Imajte na umu da, iako ova funkcija može biti univerzalno korisna za deljenje sadržaja na Android uređaj, neke aplikacije možda neće podržavati ovu funkciju.

Pošto Microsoft integriše ovo u Windows 11, apsolutno je neophodno da vaš računar radi na ovoj verziji operativnog sistema, ukoliko želite da iskoristite ovu mogućnost.

Još jednom, ovo je trenutno dostupno samo Windows Insider verziji operativnog sistema. Ako ste već uključeni u beta program, potražite Windows 11 Insider Preview Build 22635.3785 (KB50339319), koji bi trebao da ima uključenu ovu funkcionalnost, među ostalim novim funkcijama i poboljšanjima, piše Phone Arena.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. VeseliDiktator

    Dakle funcionalnost koju KDE ima već godinama, samo daleko manje univerzalno. Microsoft ide Apple stopama otkrivanjem već odavno viđenog.

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi