Ako čekate Samsung Galaxy S24 seriju, strpite se još samo malo

Samsung Galaxy S24 serija će biti puštena u prodaju 30. januara nakon lansiranja sredinom istog meseca, tako da nećemo čekati još puno vremena

Ako čekate Samsung Galaxy S24 seriju, strpite se još samo malo

Samsung Galaxy S24 serija će biti puštena u prodaju 30. januara nakon lansiranja sredinom istog meseca, tako da nam neće trebati još mnogo vremena da se upoznamo sa ovim uređajima, javlja južnokorejski The Elec.

Navodno je potvrđen datum puštanja u prodaju Samsungove dolazeće Galaxy S24 serije, najnovije u flagship Galaxy S seriji, za 30. januar 2024. godine, samo par nedelja nakon Unpacked događaja.

Do sada smo saznali dosta toga o Samsungovoj Galaxy S24 seriji, uključujući informaciju da će se opet vratiti podeli modela između Snapdragon i Exynos čipova, i da će Galaxy S24 Ultra imati ravan ekran, slično kao što je Google prešao sa zakrivljenog na ravni ekran sa najnovijim modelom Pixel 8 Pro.

Predstavljanje Galaxy S24 serije biće održano 17. januara u SAD

Samsung planira da održi svoj Galaxy Unpacked događaj u San Hozeu, Kalifornija, što ga stavlja direktno u predvorje sedišta Google-a, ali i Apple-a, kako bi bio bliže konkurenciji i gurnuo im “prst u oko”. Taj događaj će se, navodno, održati 17. januara, što je navodno potvrđeno od strane Samsunga, prema južnokorejskom medijskom izvoru. Prethodni glasovi su govorili o 18. januaru kao datumu lansiranja.

Navodno je potvrđeno da će “prodaja takođe početi odmah” nakon najave Galaxy S24 serije, koja uključuje modele Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra, i odnosi se na period prednarudžbine.

U ovom slučaju, “odmah” bi značilo odmah nakon događaja. Izveštaj iz Južne Koreje čini se da ukazuje na to da će prednarudžbe u Koreji početi 19. januara, a trajati do 25. januara. Verujemo da bi ovo isto moglo biti i na svim bitnijim svetskim tržištima.

Navodi se još i da će Galaxy S24 serija imati datum puštanja u prodaju 30. januara, barem u Koreji.

Nema pomena kako će se to odvijati u SAD i Evropi, ali datumi Samsungovih aktivnosti obično se poklapaju u roku od par dana između tih regiona. Najverovatniji scenario da će Samsung pustiti Galaxy S24 u slobodnu prodaju 30. januara, globalno.

Samsung još nije otkrio nikakve detalje o samom telefonu ili događaju, osim lokacije i datuma. Verovatno će se pojaviti još glasina kako se budemo približavali 17. januaru, samo nekoliko dana nakon završetka CES 2024 u Las Vegasu.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi