Čist glamur: Jimmy Choo dizajnirao specijalni Honor Magic V Flip za žene od stila koje cene prestiž

Honor je zvanično potvrdio izlazak limitirane serije Magic V Flip telefona koji je dizajnirala Jimmy Choo britanska kuća visoke mode za žene od prestiža i stila

Čist glamur: Jimmy Choo dizajnirao specijalni Honor Magic V Flip za žene od stila koje cene prestiž

Kompanija Honor će 13. juna održati događaj u Kini na kome će predstaviti Honor Magic V Flip, svoj prvi sklopivi telefon sa dizajnom savitljivog ekrana. Danas je ovaj poznati brend mobilnih telefona potvrdio i najavio izlazak specijalne serije ograničenog broja uređaja, ediciju Honor Magic V Flip, dizajniranu od strane međunarodne modne ikone Jimmy Choo-a.

Limitirana edicija Honor Magic V Flip, prikazana na Honor Mall-u, imaće 16 GB RAM-a i 1 TB prostora za čuvanje podataka. Za razliku od standardnog Magic V Flip modela, ova specijalna varijanta ima jedinstveni dizajn i namenjen je prevashodno ženama.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Kao što je prethodno potvrđeno od strane kompanije Honor, standardni model će biti dostupan u tri opcije: 12GB+256GB, 12GB+512GB i 12GB+1TB. Očekuje se da će telefon sa dizajnerskim potpisom Jimmy Choo modne kuće, imati veću cenu od standardne verzije telefona.

Magic V Flip u glamuroznom izdanju koje asocira na prestiž

Teaser fotografija limitirane edicije prikazuje glamurozni uređaj sa kristalnim efektom boja, a nesumnjivo se obraća lepšem polu koji voli stil i prestiž.

Za one koji možda nisu upoznati sa svetom visoke mode, Jimmy Choo je istaknuti britanski luksuzni brend poznat po svojoj izuzetnoj obući i aksesoarima. Njegov primarni fokus je na ženskim cipelama, sa raznovrsnim modelima od sofisticiranih salonki do šik sandala, sve pažljivo izrađene sa posebnom pažnjom na detalje i besprekornom završnom izradom.

Pored obuće, brend nudi i razne proizvode uključujući torbe, male kožne proizvode, naočare za sunce i parfeme, čime učvršćuje svoj status ikone elegancije i stila. Još uvek nema konkretnih detalja o Magic V Flip telefonu.

Prema dosadašnjim informacijama, uređaj će imati bateriju od 4800 mAh sa podrškom za brzo punjenje od 66 W. Takođe će imati glavnu kameru od 50 megapiksela sa OIS, ekran rezolucije 1.5 K i veliki spoljni ekran. Dostupan će biti u bojama: Iris Black, Champagne Pink i Camellia White nijansi, prenosi Gizmochina.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi