Honor Magic V Flip najverovatnije stiže u junu, sertifikacija otkriva dolazak funkcije brzog punjenja

Honor nakon predstavljanja modela 200 i 200 Pro, priprema izlazak još zanimljivih telefona, mahom za kinesko tržište. Među njima najveću pažnju svakako izaziva nova verzija Magic V Flip telefona sa savitljivim ekranom

Honor Magic V Flip najverovatnije stiže u junu, sertifikacija otkriva dolazak funkcije brzog punjenja

Prošlog meseca, kompanija Honor je za kinesko tržište predstavila Honor 200 i 200 Pro pametne telefone. Postoji nagađanje da bi ovaj poznati brend tokom ovog meseca (jun) mogao najaviti svoj novi model preklopnog telefona za kinesko tržište. Nedavno je Honor telefon sa oznakom modela LRA-AN00 dobio odobrenje od 3C sertifikacione platforme u Kini. Pretpostavlja se da bi to mogao biti upravo predstojeći Magic V Flip (u pitanju je privremeni naziv).

Nema konkretnog načina da se potvrdi da je LRA-AN00  Honor Magic V Flip. Međutim, na listingu se otkriva da bi ovaj telefon mogao stići sa specijalnim sa punjačem HN-110600C00 / HW-110600C02, koji podržava brzo punjenje do 66W.

Prema izveštajima, Magic V Flip će verovatno imati veliki spoljni ekran poput Motorola Razr 50 serije. Iako tačna veličina ekrana nije poznata, verovatno će biti okružen okruglim modulom tri kamere i LED blicem u sredini.

Honor priprema dosta zanimljivih telefona

Očekuje se da telefon dobije bateriju kapaciteta 4500v mAh. Čini se da bi mogao imati najveću bateriju viđenu kod telefona sa preklopnim ekranom. Nažalost, ostali detalji telefona su još uvek nepoznati.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Postoje glasine da Honor takođe radi na X60 seriji za kinesko tržište. Dok X60 možda bude debitovao ovog meseca, glasine još uvek nisu otkrile konkretne detalje o njemu. Nedavni izveštaj tvrdi da će telefon imati ekran zakrivljen sa četiri strane, veliku bateriju i ojačanu šasiju otpornu na padove.

Magic V3, horizontalno preklopni telefon, takođe je u fazi pripreme za kinesko tržište. Glasine sugerišu da bi Snapdragon 8 Gen 3 preklopni telefon mogao debitovati već u julu ove godine, prenosi Gizchina.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi