Dizajn Honor 100 i Honor 100 Pro uređaja potvrđeni na fotografijama uživo

Honor 100 i Honor 100 Pro ističu se svojim individualnim dizajnerskim elementima, koje sada imamo prilike da vidimo i na slikama uživo

Dizajn Honor 100 i Honor 100 Pro uređaja potvrđeni na fotografijama uživo

U dugo iščekivanom potezu, kompanija Honor je premijerno prikazala Honor 100 seriju, koja će biti zvanično predstavljena 23. novembra. Liniju čine dva modela, Honor 100 i Honor 100 Pro, svaki prepoznatljiv po jedinstvenim dizajnerskim estetikama.

Danas nam se pružaju na uvid vizuelne razlike između ova dva modela, s posebnim naglaskom na karakteristične osobine Pro varijante.

Honor 100 i Honor 100 Pro imaće različite Snapdragon čipsete

Honor 100 i Honor 100 Pro ističu se svojim individualnim dizajnerskim elementima. Honor 100 korisnicima nudi izbor od tri boje: klasično crna, besprekorno bela i vizuelno upečatljiv završetak u gradijentu.

Njegov raspored kamera prati konvencionalni pravougaoni oblik, istaknut elegantnim polukružnim dekorativnim pojasem. Centralno su postavljene dve kamere, doprinoseći celokupnom uglađenom izgledu uređaja.

U suprotnosti prvom, Honor 100 Pro podiže inovacije u dizajnu na novi nivo s četiri zanimljive opcije boja. Pored klasičnih crnih i belih varijanti, Pro model uvodi izbore dvo-tonskih opcija u cijan i ljubičastu.

Ono što zaista izdvaja Pro jeste nekonvencionalna upotreba materijala na poleđini, kombinujući mozaik stakla i obične kože, kako je živopisno prikazano na pratećim slikama, javlja Gizmochina. Iako ovakav pristup postavlja izazove u proizvodnji, nesumnjivo dodaje dozu sofisticiranosti estetici uređaja.

Modul kamere na Honor 100 Pro odstupa od tradicionalnih dizajna, crpeći inspiraciju iz koncepta Möbius prstena. Bez obzira na prividno komplikovan izgled, Möbius prsten simbolizuje beskonačnu petlju, unoseći sloj simbolike u estetiku telefona.

Prilikom pažljivijeg posmatranja, Honor 100 Pro otkriva trojac kamera na poleđini, ističući 50-megapikselnu glavnu kameru, obogaćenu optičkom stabilizacijom slike (OIS) donoseći dodatne vrednosti fotografijama.

Dodatne procurele specifikacije nagoveštavaju da će Honor 100 koristiti Snapdragon 7 Gen 3 procesor, dok će Honor 100 Pro predstavljati Snapdragon 8 Gen 2, obećavajući unapređene performanse i odziv za korisnike.

Honor 100 će imati OLED ekran koji pruža rezoluciju od 1.5K i visokofrekventno zatamnjivanje radi zaštite očiju. Uređaj će imati bateriju od 5,000mAh koja podržava punjenje od 100W. Očekuje se da će zadnji modul kamere uređaja uključivati OIS glavnu kameru od 50 megapiksela i telefoto kameru sa 2x zumom.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (3)
  1. NevisStarShine

    P60 Pro i P60 Arte. Sasvim očigledno da je Honor još uvek pod Huawei-em.


    View image at the forums

  2. Aleksandar_038

    P60 Pro i P60 Arte. Sasvim očigledno da je Honor još uvek pod Huawei-em.

    View attachment 414139

    Još samo kada MagicUI ne bi bio retardirani mlađi brat EMUI-a i sve bi bilo OK... :)

  3. pelemasca

    Jel zvanicno predstavljen telefon?!?!

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi