Glasine o izlasku Nothing Phone 2a, nove fotografije i preliminarne specifikacije

Čini se da Nothing Phone 2a nije samo pusta želja, već stvarnost. Pošto su informacije o novom telefonu već nekoliko puta u prošlosti procurile u javnost, sada je sve više dokaza da ovaj telefon zaista postoji.

Glasine o izlasku Nothing Phone 2a, nove fotografije i preliminarne specifikacije

Najnovije procurele informacije o Nothing Phone 2a daju nam naznake o tome šta će ovaj telefon ponuditi korisnicima. Možete očekivati OLED panel od 120 Hz, sistem sa dvostrukom kamerom i primarnom kamerom koja raspolaže senzorom od 50 megapiksela. Zatim tu je novi novi Gliph interfejs sistem i Nothing OS 2.5 zasnovan na Android 14 verziji. Telefon ima na raspolaganju 8 GB RAM-a i 128 GB memorije za čuvanje podataka. Preliminarne informacije potvrđuju da će telefon koristiti MediaTek Dimensity 7200 čipset.

Po ceni od 400 USD, Nothing Phone 2a bi mogao da bude apsolutni hit

Nothing Phone 2a izgleda prilično čudno na ovim fotografijama, pošto je najverovatnije u pitanju preliminarni test uzorak. Izvor takođe pominje kako bi telefon mogao da bude predstavljen na MWC sajmu sledeće godine i da će koštati oko 400 dolara, što ga čini najjeftinijim telefonom iz ove kuće. Kompanija je već poslala pozivnice, tako da ćemo najverovatnije videti ovaj telefon u prodaji tokom sledeće godine.

Svakako raduje činjencia što Nothing silazi u pristupačniji segment sa Nothing Phone 2a modelom. Kompanija je pokrila više segmenata, a iskreno bi voleli da uskoro vidimo i pravi „flešip“ ove kompanije, jer je to nešto što bi svakako mnogi ljudi želeli da poseduju. Nothing Phone 2 je bio sasvim solidan uređaj, ali nije imao kompletan spisak najnovijeg i najboljeg hardvera.

S obzirom da je Nothing još uvek relativno mlada kompanija, moramo im dati malo vremena i imati malo više razumevanja pre nego što zaista budu mogli da isporuče vrhunski proizvod.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi